Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bir otomobil ile hafriyat yüklü kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. 5 gün önce aracını satılığa çıkaran yaralı sürücüyü, sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı.
Kaza, Acıpayam ilçesine bağlı Uçarı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İl merkezine doğru seyir halinde olan A.L. idaresindeki 15 PP 816 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Y.S. idaresindeki 20 Y 1059 plakalı hafriyat yüklü kamyon kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü A.L. araç içerisinde sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kaza yerinde otomobil içerisinde sıkışan sürücüye sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra itfaiye ekipleri tarafından yaralının çıkartılması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu yaralı sürücü başarılı şekilde araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri ise yaralı sürücü A.L.’yi ambulansla hastaneye sevk etti. Maddi hasarın oluştuğu her iki araç bölgeye çağrılan çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.
Öte yandan hastaneye kaldırılan sürücü A.L.’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve A.L.’nin 5 gün önce aracını satmak için ilana verdiği öğrenildi. Kazayla ilgilide soruşturma başlatıldı. (İHA)
Satılığa çıkarılan araç kazada hurdaya döndü
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Ödemiş yangınında ikinci acı haber: 1 orman işçisi hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında 81 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Manisa'da emlak ofisinde silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

Menderes ve Seferihisar'dan sonra Çeşme de yanmaya başladı