İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı, milletvekili adaylarının belirlenme süreci öncesi temayül yoklaması yapılıyor. 64 ismin oylanacağı yoklama, İzmir'de 4 ayrı yerde oy pusulası yöntemiyle gerçekleştiriliyor.
14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi, siyasi partilerde milletvekili adaylarının belirlenme süreci hareketliliği devam ediyor. Geçtiğimiz hafta AK Parti İzmir İl Teşkilatı tarafından temayül yoklaması gerçekleştirilirken, bugün de İYİ Parti İzmir üyeleri temayül yoklamasına gitti. 66 milletvekili aday adayının bulunduğu partide üyeler, 64 aday için oy kullanabilecek. 64 aday adayı için en az 7, en çok 14 isim yazılabilirken, oylama işlemleri 1. Bölge için Kültürpark Celal Atik Spor Salonu, 2. Bölge’de için de Bayraklı Havuz Düğün Salonu, Ödemiş ve Bergama olarak belirlendi. Oylama işlemleri saat 17.00'ye kadar sürecek.
Dervişoğlu kendi isteğiyle kantarda
Öte yandan, 66 aday adayının bulunduğu İYİ Parti İzmir'de, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ve İzmir’den aday adayı olan İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale'nin gerçekleştirilecek temayül yoklamasında yer almayacağı öğrenildi. TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’nun 1. Bölge’den aday adayı olduğu süreçte kendi isteği ile teşkilatının karşısına çıkarak yeniden aday olabilmek için oy isteyecek. (İHA)
İYİ Parti İzmir'de, temayül yoklaması
64 ismin oylanacağı yoklama, İzmir'de 4 ayrı yerde oy pusulası yöntemiyle gerçekleştiriliyor.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı