Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, İzmir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli ve Uşak'a yarın kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. İzmir'de yağışlar perşembe gününe kadar sürmesi bekleniyor.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü bölgemizde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların Ege genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.(İHA)
İzmir, Manisa, Denizli, Muğla, Aydın ve Uşak'a yağmur geliyor
Meteoroloji, İzmir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli ve Uşak'a yarın kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

70 yaşındaki kocasının kurşunlarıyla hasta yatağında can verdi

İzmir'de evden atılan aile ormana sığındı

Manisa'da kocası tarafından tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetti

Manisa'da karı-koca kazada hayatını kaybetti

İzmir’deki elektrik faciası davasında 30 sanığa hapis cezası

Manisa'da öğrenci ve akrabalarından öğretmene çirkin saldırı

İZBAN'da unutulan 40 bin TL sahibini bekliyor

Şikayetim Var Cümle Alemden!

Anne ve kızı sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldü