Meteoroloji, Cuma günü öğle saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Denizli, Manisa, Muğla ve Uşak çevresi için şiddetli yağış, fırtına ve dolu yağışı uyarısında bulundu.
Yapılan uyarıda, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, 2 Haziran Cuma günü öğle saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Denizli, Manisa, Muğla ve Uşak'ta aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.(İHA)
İzmir, Manisa, Muğla, Denizli, Aydın ve Uşak'ta şiddetli yağmur var
Meteoroloji, İzmir, Aydın, Denizli, Manisa, Muğla ve Uşak çevresi için şiddetli yağış fırtına ve dolu yağışı uyarısında bulundu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

İzmir'de minik Nazlı havuza düşüp hayatını kaybetti

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı

Solunum cihazına bağlı hayatı, alevler arasında sona erdi