İzmir’in Selçuk ilçesinde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken, alevlerin boyutu ise dron ile görüntülendi.
İzmir’in Selçuk ilçesi Pamucak mevkiinde saat 17.00 sıralarında çıkan yangına müdahale sürüyor. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin 4 uçak, 8 helikopter, 44 arazöz, 14 su ikmal aracı ve 5 dozerle müdahale ettiği yangının boyutu ise dron ile havadan görüntülendi. Bölgede etkili olan rüzgar yangının ilerlemesine sebep oluyor.
Vatandaşlar tahliye edildi
Yangın bölgesine yakın yerdeki bir otel ile otel çalışanlarının kaldığı lojman, güvenlik önlemleri kapsamında tahliye edildi. Vatandaşlar ve otel çalışanları eşyalarıyla birlikte konakladıkları yerin dışına çıkartıldı. AFAD ekipleri, vatandaşları araçlarla güvenli bölgeye sevk etti. (İHA)


İzmir Selçuk'taki yangın havadan görüntülendi
İzmir’in Selçuk ilçesinde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken, alevlerin boyutu ise dron ile görüntülendi.
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa'da silahlı saldırıya uğrayan mahalle muhtarı hayatını kaybetti
Tarlasını sürerken traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Kamyonete çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Manisa’da kamyon ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
İZSİAD Türk Sanat Müziği Kadın Korosu'ndan vefa konseri
Asansör boşluğunda sıkışan genç hayatını kaybetti
Kula’da bir kişi evinde ölü bulundu
İzmir'de taksiciye bıçaklı gasp girişimi araç kamerasında
Planlı Kent, Huzurlu Yaşam
İzmir'de dördüzler durakta şoför annelerini bekledi
