İzmir’in Selçuk ilçesinde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken, alevlerin boyutu ise dron ile görüntülendi.
İzmir’in Selçuk ilçesi Pamucak mevkiinde saat 17.00 sıralarında çıkan yangına müdahale sürüyor. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin 4 uçak, 8 helikopter, 44 arazöz, 14 su ikmal aracı ve 5 dozerle müdahale ettiği yangının boyutu ise dron ile havadan görüntülendi. Bölgede etkili olan rüzgar yangının ilerlemesine sebep oluyor.
Vatandaşlar tahliye edildi
Yangın bölgesine yakın yerdeki bir otel ile otel çalışanlarının kaldığı lojman, güvenlik önlemleri kapsamında tahliye edildi. Vatandaşlar ve otel çalışanları eşyalarıyla birlikte konakladıkları yerin dışına çıkartıldı. AFAD ekipleri, vatandaşları araçlarla güvenli bölgeye sevk etti. (İHA)
İzmir Selçuk'taki yangın havadan görüntülendi
İzmir’in Selçuk ilçesinde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken, alevlerin boyutu ise dron ile görüntülendi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yola yatan kadının üzerinden 2 araba geçti

İZBAN'da sigara içme kavgasında güvenlik görevlisi hayatını kaybetti

'İZBAN psikopatı'nın ilk vukuatı değilmiş

İZBAN'da saldırıya uğrayan güvenlik görevlisine acı veda

Manisa’da çöp kamyonunun çarptığı genç kurtarılamadı

Ortadoğu nereye gidiyor?

Ekmek parası için gittiği villanın havuzunda boğuldu

İzmir'de konut satışında en gözde ilçe değişti

Sevilen aile hekimi hayatını kaybetti

İzmir'den Yaz Seferleri ile istikamet Urla ve Mordoğan