Havaların ısınmasıyla deniz sezonu erken başladı. Güzelbahçe Belediyesi, 7 kilometrelik sahil şeridinde denize giren vatandaşlar için plajların temizlik ve hazırlığına başladı.

Güzelbahçe Belediyesi sahil şeridinde vatandaşların denize rahatça girmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Siteler Mahallesi’nde bulunan İzmir körfezinin ilk ve tek Mavi Bayraklı Plajı başta olmak üzere Yalı ve Maltepe mahallelerinde bulunan plajlara hasır şemsiyeler yerleştirildi, traktörle kum elenerek temizlik yapılıp plajlar hazır hale getiriliyor. Hafta sonları İzmirlilerin serinlemek için tercih ettiği körfezin ilk Mavi Bayraklı Plaj unvanına sahip olan Siteler'deki plajda yeni ahşap soyunma kabinleri ve duşlar yerleştirildi. Mevcut duş ve tuvaletler de elden geçirilerek yaza hazırlanıyor.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, vatandaşların denizden en iyi şekilde yararlanması için çalıştıklarını söyledi. Başkan İnce, “Halkımızın rahatlıkla denize girebilmesi için kıyı şeridinde beş ayrı bölgeye hasır şemsiyeleri ekiplerimiz yerleştirdi. Körfezin ilk ve tek Mavi Bayraklı Plajı olan Siteler halk plajımıza Güzbel Plaj Cafe’miz bu yıl vatandaşlara hizmet verecek. Yaz sıcağında soğuk içecek, sandviç, tost, hamburger, pizza, dondurmanın yanında ayrıca şezlong ve şemsiyeler de çok uygun fiyatlarda vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Vatandaşlarımızın yaz sezonunda keyifli vakit geçirmeleri için tüm ekibimizle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.