İzmir'in Bergama ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini tüfekle yaralayan adam, aynı silahla intihar etti. Yaralı kadın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Nedim Y,. boşanma aşamasında olduğu eşi B.Y. (29) ile Gaziosmanpaşa Mahallesinde tartıştı. Yanındaki tüfekle eşini yaralayan Nedim Y., daha sonra bir aracın içerisinde başına ateş ederek intihar etti.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Nedim Y.'nin öldüğünü belirlerken, bacağından yaralanan B.Y.'yi de Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesine kaldırdı. B.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Öte yandan, Nedim Y.'nin bir süredir işsiz olduğu, eşi B.Y.'nin de 2 çocuğuyla babasının evinde kaldığı ifade edildi.
İzmir'de eşini tüfekle yaralayıp intihar etti
Boşanma aşamasında olduğu eşini tüfekle yaralayan adam, aynı silahla intihar etti. Yaralı kadın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmirliler, İZMAR Marketleri çok sevdi
İzmir’de doktor evinde ölü bulundu
İZBAN'da 90 dakika ile Halk Taşıt uygulaması kalktı
Manisa’da 16 yaşındaki kız çocuğu evde bıçaklanmış halde bulundu
İzmir'de toplu ulaşıma 5 TL zam geldi 30 TL oldu
Manisa eğitim camiası yasta
Otomobilin çarptığı 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
İzmir'de gazete binasına silahlı saldırı kamerada
Buca Metrosu'nda Üçyol ile Şirinyer buluştu
Bergama’da orman yangını evlere sıçradı
