İzmir'in Bergama ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini tüfekle yaralayan adam, aynı silahla intihar etti. Yaralı kadın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Nedim Y,. boşanma aşamasında olduğu eşi B.Y. (29) ile Gaziosmanpaşa Mahallesinde tartıştı. Yanındaki tüfekle eşini yaralayan Nedim Y., daha sonra bir aracın içerisinde başına ateş ederek intihar etti.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Nedim Y.'nin öldüğünü belirlerken, bacağından yaralanan B.Y.'yi de Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesine kaldırdı. B.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Öte yandan, Nedim Y.'nin bir süredir işsiz olduğu, eşi B.Y.'nin de 2 çocuğuyla babasının evinde kaldığı ifade edildi.
İzmir'de eşini tüfekle yaralayıp intihar etti
Boşanma aşamasında olduğu eşini tüfekle yaralayan adam, aynı silahla intihar etti. Yaralı kadın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yorumlar
Trend Haberler

Atatürk, İnönü, Atsız ve Sırrı

PKK’nın manifestosu üzerine

İzmir'de trafikte döner bıçağı ile saldırdı

Ekopazar İzmir büyük ilgi görüyor

Manisa'da traktör kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Manisa'da motosiklet yoldan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı

Artezyen kuyusuna düşen hurdacı hayatını kaybetti

Traktörüyle üzüm bağlarına uçan çiftçi hayatını kaybetti

Çeşme Maratonu'nda iyilik peşinde koştular

İzmir'de EGİAD ve ESİAD'dan "Yapay Zekâ Zirvesi"