İzmir'de gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sonrası bazı cadde ve sokaklar göle döndü. Suyla kaplı yollarda sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından İzmir'de gece saatlerinde başlayan sağanak yağış sabahın erken saatlerinde de etkisini sürdürdü. Sağanak sonrası özellikle Bornova ilçesinde bir çok sokak ve caddede su birikintileri oluştu. Suyla kaplı yollarda sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Belediye otobüsü şoföründen duyarlı davranış
Bornova Mevlana Mahallesi'nde sabah saatlerinde etkili olan sel nedeniyle belediye otobüsüne binmekte zorlanan bir kadına şoför yardım etti. Şoför, otobüsü kaldırıma yanaştırarak kadının güvenle araca binmesini sağladı. Ayrıca yolun karşısına geçmek isteyen bir kedi ise su birikintisine girdi ancak yüzerek geri çıktı. (İHA) 

İzmir'de etkili olan sağanak sonrası yollar göle döndü
İzmir'de gece saatlerinde başlayan sağanak yağış sabahın erken saatlerinde de etkisini sürdürdü. S
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de 7 gündür aranan kız çocuğu bulundu
Demir yılan Denizli'de ortaya çıktı
İzmir'de Konak-Alsancak arasına Bisicab'lar geldi
Alevlerin sardığı evden acı haber: Baba öldü, oğlu entübe
Egemenliğin kaynağı
İlçede ilk kez açılan pazara çevre ilçelerden de yoğun katılım oldu
Çeşme Alaçatı'da Ot Festivali izdihamı yaşandı
Nerede Yanlış Yaptık?
İzmir'de bu kütüphane her yaştan büyük ilgi görüyor
