İzmir'de gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sonrası bazı cadde ve sokaklar göle döndü. Suyla kaplı yollarda sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından İzmir'de gece saatlerinde başlayan sağanak yağış sabahın erken saatlerinde de etkisini sürdürdü. Sağanak sonrası özellikle Bornova ilçesinde bir çok sokak ve caddede su birikintileri oluştu. Suyla kaplı yollarda sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Belediye otobüsü şoföründen duyarlı davranış
Bornova Mevlana Mahallesi'nde sabah saatlerinde etkili olan sel nedeniyle belediye otobüsüne binmekte zorlanan bir kadına şoför yardım etti. Şoför, otobüsü kaldırıma yanaştırarak kadının güvenle araca binmesini sağladı. Ayrıca yolun karşısına geçmek isteyen bir kedi ise su birikintisine girdi ancak yüzerek geri çıktı. (İHA)
İzmir'de etkili olan sağanak sonrası yollar göle döndü
İzmir'de gece saatlerinde başlayan sağanak yağış sabahın erken saatlerinde de etkisini sürdürdü. S
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir’de kan donduran iddia: Anne, bebeğini köprünün altına gömdü

Kütahya'daki deprem İzmir'de de hissedildi

İzmir'de "İkinci El Pazarı" büyük ilgi görüyor

Behçet Uz, 77 yıldır İzmir'den tüm Türkiye'ye şifa dağıtıyor

Aydın'da bir genci kafasından bıçaklayan şüpheli İzmir'de cinayet işledi

İzmir’de kız öğrenciler arasındaki kavga kamerada

Manisa'da feci kazada otomobil ikiye bölündü

Susuzlukla mücadele eden İzmir'de yağmur serinliği

Manisa'da kuyuya düşen genç hayatını kaybetti

Manisa'da tırla çarpışan traktörün sürücüsü hayatını kaybetti