İzmir’in Bornova ilçesinde 2 kişinin yaşadığı eve girip şahıslara polis olduklarını söyleyen şüpheliler, girdikleri evdeki 2 kişiyi önce kelepçeledi, sonra da 100 bin euro ve 67 bin Türk lirası nakit parayı alıp kaçtı. Yağmacıların peşine düşen polis ekipleri, olayla ilgili 7 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.
İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Suç Analiz Merkezi (SAM) Büro Amirliği ekipleri, 8 Ocak günü Bornova ilçesi Meriç Mahallesi’nde meydana gelen rehin alma ve nitelikli yapma olayıyla ilgili çalışma başlattı. W.A. (32) ve S.İ. (32) adlı kişilerin evine gelip, kendilerine polis süsü vererek içeri giren, 2 kişiyi kelepçeleyerek 100 bin euro ve 67 bin Türk lirası parayı gasbeden yağmacıların peşine düşen polis, detaylı bir çalışma başlattı.
Kıskıvrak yakalandılar
Polis ekipleri yapılan çalışmalarda, olayı gerçekleştiren şüphelilerin A.U. (31), İ.B. (30), B.Ş. (28), B.Ü. (25), M.Y. (27), O.Ş. (28) ve İ.C.(27) olduğunu tespit edip 7 şüpheliyi de kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerden İ.C. ifadesinin ardından serbest kalırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.Ü., B.Ş., İ.B. ve A.U. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı; O.Ş. ve M.Y. adli kontrol şartıyla serbest kaldı. (İHA)
İzmir’de evlerine girdiler, ellerini kelepçeleyip paraları gasbettiler
İzmir'de girdikleri evdeki 2 kişiyi önce kelepçeledi, sonra da 100 bin euro ve 67 bin Türk lirası nakit parayı alıp kaçtı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de motosiklete 3 kişi bindiler 2'si hayatını kaybetti
Karşıyaka Basketbol dağıldı
İzmir’de evlerine girdiler, ellerini kelepçeleyip paraları gasbettiler
İZBAN durağında feci ölüm
İzmir'de ekmeğe zam gelirken bu ilçede 7 TL'den satılıyor
Çarşıya gidiyorum" diyerek evden ayrıldı, 9 gündür haber alınamıyor
Manisa'da otomobil kamyona çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
EGİAD'ın yeni başkanı Kaan Özhelvacı oldu
Manisa'da iki işçi servis çarpıştı, 35 yaralı var
Manisa'da yüksek hızlı tren inşaatında iş kazası: 1 ölü