İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan bir kimya fabrikasında çıkan yangına müdahale sürerken, yandaki fabrikaya da sirayet eden yangında dumandan etkilenen 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Yangın Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi 10026 Sokakta bulunan bir kimya fabrikasında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen sebepten çıkan yangında çıkan alev ve dumanları görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kimyasal maddelerin alev alması sonucu alevler kısa sürede parlarken, yangın yandaki fabrikaya da sirayet etti. Yanan maddelerden dolayı ara ara patlamaların meydana geldiği bölgedeki alevlere itfaiye ekipleri müdahale etmeye başladı. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, dumandan etkilendiği öğrenilen 2 kişiye de sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.
Yangında iş yeri yakınında bulunan 2 aracın da hasar gördüğü öğrenilirken, itfaiye ekiplerinin alevleri kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. (İHA)
İzmir'de kimya fabrikasında yangın ve patlamalar: 2 yaralı
Yangın Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi 10026 Sokakta bulunan bir kimya fabrikasında meydana geldi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Manisa'da feci kaza: Baba ve 3 çocuğu hayatını kaybetti

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Manisa'da bağdan dönen kadınlar kaza yaptı

Ödemiş yangınında ikinci acı haber: 1 orman işçisi hayatını kaybetti