İzmir'in Bayraklı ilçesinde 2 kişi, yoldan geçen bir arabaya pusu kurup tabancayla ateş etti. 1 kişinin yaralandığı olayda silahlı saldırganlar olay yerinden kaçarken, o anlar çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, dün öğle saatlerinde Onur Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.G. ve M.Ç., aralarında husumet olduğu öne sürülen kişilerin bulunduğu otomobilin önünü bir araçla kesti. Yavaşlayan otomobile doğru ateş eden şüpheliler, daha sonra olay yerinden kaçtı. Otomobilde bulunan H.S. tabancayla vurularak yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken, yaralanan H.S. hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan meydana gelen silahlı saldırı, çevredeki iş yerlerinin kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bir otomobilin gelen otomobilin yolunu kestiği, 2 kişinin otomobile doğru ateş edip kaçtığı, otomobilin durduğu ve duran otomobilin içerisinden bir kişinin koşarak uzaklaştığı anlar yer aldı.
Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.(İHA)
İzmir'de sokak ortasında silahlı pusu
Silahlı saldırganlar olay yerinden kaçarken, o anlar çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de su kesintileri 2 günde 1’e düşürüldü

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da anne ve baba hayatını kaybetti çocuklar yaralı

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

CHP’nin başına gelenleri DP de yaşamıştı

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da patlayan lastik faciaya yol açtı: 1 ölü, 3 yaralı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de günde 2 bin kişi 50 TL'den karnını doyuruyor