İzmir'in Aliağa ilçesinde iki aracın karıştığı kazada ağır yaralanan sürücü, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
Kaza, dün öğle saatlerinde Aliağa ilçesi Fatih Mahallesi Eskifoça yolu üzerinde meydana geldi. Şerit ihlali yaptığı ileri sürülen Okay Uygun kontrolündeki 48 AT 481 plakalı hafif ticari araç ile Yunanistan uyruklu T.P. idaresindeki 35 EN 572 plakalı Volvo marka araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç sürücüsü de yaralanırken, araçta sıkışan ve durumu ağır olan Uygun, ihbar üzerine adrese gelen 110 AKS ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulanslara alınarak hastanelere kaldırılan sürücülerden Uygun, tedavi gördüğü Menemen Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi. T.P.'nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. (İHA)
İzmir'deki kazada ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti
İzmir'in Aliağa ilçesinde iki aracın karıştığı kazada ağır yaralanan sürücü, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

İzmir'de minik Nazlı havuza düşüp hayatını kaybetti

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı

Solunum cihazına bağlı hayatı, alevler arasında sona erdi