Muğla’nın Marmaris ilçesinde tartıştığı eşini yatak odasında kafasına şişe ile vurup sırtından bıçaklayarak öldüren koca, emniyete gidip teslim oldu. Çiftin geçen yıl Eylül ayında ikinci evliliklerini yaparak hayatlarını birleştirdikleri öğrenildi.
Olay, Çıldır Mahallesi Mustafa Orgeneral Caddesi üzerindeki bir apartmandaki evde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tuncay ve Yasemin Yorulmaz çifti geçen yıl Eylül ayı içerisinde Marmaris’te ikinci evliliklerini yaparak hayatlarını birleştirmişlerdi. Çiftin mutlu günleri ise çok fazla sürmedi. Evliliklerinin ardından bir süre sonra fikir ayrılığı yaşayan çiftin boşanma aşamasında oldukları öğrenilirken, bu sabah Tuncay Yorulmaz (44) eşi Yasemin Yorulmaz (50) ile evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tuncay Yorulmaz’ın yatak odasında eline aldığı şişe ile önce eşinin başına vurduğu, ardından sırtından bıçakladığı öğrenildi. Sabah saatlerinde kavga seslerine uyanan Yorulmaz çiftinin komşuları 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım talebinde bulundu. Yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede Yasemin Yorulmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kocası tarafından öldürülen kadının cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Karısını öldüren Tuncay Yorulmaz’ın ise cinayetin ardından emniyete giderek teslim olduğu öğrenildi.
Tartışma sırasında Tuncay Yorulmaz’ın ilk evliliğinden olan 14 yaşındaki çocuğunun da evde olduğu, polislerin eve gelmesi ile uyandığı öğrenildi. (İHA)
Kafasına şişe ile vurup sırtından bıçaklayarak öldürdü
Muğla’nın Marmaris ilçesinde tartıştığı eşini yatak odasında kafasına şişe ile vurup sırtından bıçaklayarak öldüren koca, emniyete gidip teslim oldu.
Yorumlar
Trend Haberler

Artezyen kuyusuna düşen hurdacı hayatını kaybetti

PKK’nın manifestosu üzerine

İzmir'de konut satışlarında dikkat çeken artış

Ekopazar İzmir büyük ilgi görüyor

Manisa'da traktör kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Su seviyesi yüzde 15'e düştü, İzmir susuzluğa gidiyor

Traktörüyle üzüm bağlarına uçan çiftçi hayatını kaybetti

Ege Denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem

Çeşme Maratonu'nda iyilik peşinde koştular

İzmir'de sanat ve antika fuarına yoğun ilgi