Manisa’nın Salihli ilçesinde boşandığı karısı tarafından av tüfeği ile vurulan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Seyrantepe Mahallesi Fatih Caddesi’ndeki ikamet önünde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 7 yıl önce boşanan İrfan Çimen(66) ile Ayşe Yalım(62) telefonda tartıştı. Tartışmanın ardından eve gelen İrfan Çimen ile eski eşi arasında tartışma devam etti. Tartışmanın büyümesi üzerine Ayşe Yalım evde bulunan av tüfeği ile eski eşine 1 el ateş etti. Kalça kısmından ağır yaralanan İrfan Çimen, ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Çimen, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Olaydan sonra gözaltına alınan Yalım’ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Yalım’ın ilk ifadesinde eşinin evli oldukları dönemde kendisini aldattığını, bu konunun konuşulması üzerine çıkan tartışmada eski eşini korkutmak için 1 el ateş ettiğini söylediği iddia edildi.
Öte yandan 7 yıl önce boşanan İrfan Çimen ve Ayşe Yalım’ın 2 çocukları olduğu öğrenildi. (İHA)
Manisa'da kadın 7 yıl önce boşandığı eşini öldürdü
Manisa’da boşandığı karısı tarafından av tüfeği ile vurulan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi

Yangında alevlerin arasında kalan bebek hayata tutunamadı