Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 8 kişi de yaralandı.
Kaza, İzmir-Ankara D300 Karayolu Durasıllı Işıklı Kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kula’dan Salihli yönüne giden Samet Tokur (24) yönetimindeki 51 AAZ 172 plakalı kamyon ile Durasıllı ışıklardan karşı yöne geçiş yapan Abdülbâkî Ö. (47)yönetimindeki 35 AY 1318 plakalı kamyonet kavşakta çarpıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kamyonetin hurdaya döndüğü ve can pazarının yaşandığı kazayı sürücüler yara almadan atlatırken, kamyonette yolcu konumunda bulunan Z.Ç.(39), G.N.B.(22), B.D.(26), D.K.(18), B.K.(22), M.C.(23), M.K.(18), İ.K.(32) ve Yeter Beyazduman (42) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi ile özel hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan yaralılardan Yeter Beyazduman doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, her 2 sürücünün gözaltına alındığı öğrenildi.
Öte yandan yaralılardan B.D. ve M.C.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. (İHA) 
Manisa'da kamyon ile kamyonet çarpıştı
Manisa’da kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 8 kişi de yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de otomobil içinde kanlı veda: Kadın öldü, şüpheli ağır yaralı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Manisa'da famir etmek için altına girdiği minibüsün altında kaldı
Dört Duvar Gider, Ruh Kalır: İzmir’in "Meslek" Nöbeti
Manisa'da traktör kazası 3 can kaybı var
İZMAR 22'nci mağazasını açtı, iki yeni şube daha geliyor
Manisa’da bir kişi evinde ölü olarak bulundu
Manisa'da yaşlı adamın acı sonu
Yer Sofrasından Tek Kişilik Paketlere
İzmir'de rekor yağışlar barajları doldurdu



