Manisa'nın Gördes ilçesinde kamyonda çıkan yangın ormana sıçradı. Yangın, orman ve itfaiye ekiplerince çok büyümeden söndürüldü.
Gördes-Akhisar karayolunun 5. kilometresinde seyir halinde olan çakıl taşı yüklü kamyonda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sonrası sürücü Ahmet K., trafiğin güvenliği için kamyonunu emniyet şeridine çekti. Bu sırada rüzgarın da etkisiyle kamyondaki alevler ormana sıçradı. Bir anda büyüyen yangına Manisa Orman İşletme Şefliği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa süre içerisinde müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışması sonrası yangın, çok büyümeden söndürüldü.
Manisa'da kamyonda çıkan yangın ormana sıçradı
Manisa'nın Gördes ilçesinde kamyonda çıkan yangın ormana sıçradı. Yangın, orman ve itfaiye ekiplerince çok büyümeden söndürüldü.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de miras için ailesini katletmiş!
İzmir’de otobüs ile ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
İzmir'de metrelerce yükseğe savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Yunanistan ve Türkiye: Karşılaştırmalı bir inceleme
Gülşah Durbay hayatını kaybetti
İzmir'de kamp sandalyeli, battaniyeli indirim nöbeti
İzmir'de kaybolan 85 yaşındaki adamdan 5 aydır haber yok
Şampiyon motosikletçi Özgür Çapacı, trafik kazasında hayatını kaybetti
İzmir'de barajlar boşaldı; su kesintileri artık her gün uygulanacak





