Manisa'nın Gördes ilçesinde kamyonda çıkan yangın ormana sıçradı. Yangın, orman ve itfaiye ekiplerince çok büyümeden söndürüldü.
Gördes-Akhisar karayolunun 5. kilometresinde seyir halinde olan çakıl taşı yüklü kamyonda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sonrası sürücü Ahmet K., trafiğin güvenliği için kamyonunu emniyet şeridine çekti. Bu sırada rüzgarın da etkisiyle kamyondaki alevler ormana sıçradı. Bir anda büyüyen yangına Manisa Orman İşletme Şefliği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa süre içerisinde müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışması sonrası yangın, çok büyümeden söndürüldü.
Manisa'da kamyonda çıkan yangın ormana sıçradı
Manisa'nın Gördes ilçesinde kamyonda çıkan yangın ormana sıçradı. Yangın, orman ve itfaiye ekiplerince çok büyümeden söndürüldü.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de taksi şoförü ücret tartışmasında öldürüldü
İzmir'de yaban domuzları gündüz vakti sokaklarda yiyecek aradı
İZSİAD'da kadınların başarı hikayeleri ve toplumsal temsil konuşuldu
Manisa'da bıçaklı kavga cinayetle bitti
İzmir'in konutta en gözde ilçesi belli oldu
Manisa'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 ağır yaralı
İzmir'de toplu ulaşıma zam geldi
Neden Sürekli Şikayet Ederiz?
Muğla'da trafik kazası: 1 ölü
Yeni Dikili Devlet Hastanesi hizmete başladı





