Manisa'nın Gördes ilçesinde kamyonda çıkan yangın ormana sıçradı. Yangın, orman ve itfaiye ekiplerince çok büyümeden söndürüldü.
Gördes-Akhisar karayolunun 5. kilometresinde seyir halinde olan çakıl taşı yüklü kamyonda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sonrası sürücü Ahmet K., trafiğin güvenliği için kamyonunu emniyet şeridine çekti. Bu sırada rüzgarın da etkisiyle kamyondaki alevler ormana sıçradı. Bir anda büyüyen yangına Manisa Orman İşletme Şefliği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa süre içerisinde müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışması sonrası yangın, çok büyümeden söndürüldü.
Manisa'da kamyonda çıkan yangın ormana sıçradı
Manisa'nın Gördes ilçesinde kamyonda çıkan yangın ormana sıçradı. Yangın, orman ve itfaiye ekiplerince çok büyümeden söndürüldü.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı
Manisa'da ameliyat yaptığı sırada kalp krizi geçiren doktor hayatını kaybetti
İzmir’de bir kadın ormanlık alanda darbedildi
Kuyumcuların 'müşteri' kavgası kamerada
İzmir'de kış destek paketi ve nakdi yardım
Başkan Durbay gözlem amacıyla yoğun bakıma alındı
Çeşme'deki motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı
Hafriyat kamyonu, önüne aldığı otomobili 100 metre sürükledi
Didim Belediyespor’dan deplasmanda net zafer
Kentten Köye Kaçış!





