Manisa’nın Salihli ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle 2 mahalle tedbir amaçlı boşaltıldı.
Manisa’nın Salihli ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangına Orman İşletme Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından havadan ve karadan müdahale edilmeye başlandı. 5 uçak, 4 helikopter, 12 arazöz, 2 su ikmal ve 3 dozerin sevk edildiği yangını kontrol altına alma çalışmaları sürerken rüzgar çalışmaları olumsuz etkiledi.
2 mahalle tahliye ediliyor
Öte yandan Dibek Dağı eteklerinde rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın kırsal Yağbasan ve Karasavcı Mahallelerine yöneldi. Ekipler, 65 hanede 200 kişinin yaşadığı Karasavcı Mahallesi ile 80 hanede 230 kişinin yaşadığı Yağbasan Mahallesi'ni tedbir amaçlı tahliye etti. Ayrıca yangına müdahale eden orman personeli E.Y. (21) ve O.E. (42) dumandan etkilendi. Yangın bölgesinde ilk müdahalesi yapılan ve hastaneye kaldırılan 2 orman personelinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (İHA)

Manisa’daki orman yangını evleri tehdit etti
5 uçak, 4 helikopter, 12 arazöz, 2 su ikmal ve 3 dozerin sevk edildiği yangını kontrol altına alma çalışmaları sürerken rüzgar çalışmaları olumsuz etkiledi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de miras için ailesini katletmiş!
İzmir’de otobüs ile ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Hayatın Koordinatları ve Haritacılık Sosyolojisi!
Yunanistan ve Türkiye: Karşılaştırmalı bir inceleme
İzmir'de kaybolan 85 yaşındaki adamdan 5 aydır haber yok
İzmir'de metro vagonu raydan çıktı
İzmir'de barajlar boşaldı; su kesintileri artık her gün uygulanacak
Didim'in sultanları deplasmandan galibiyet ile döndü
Manisa'da defalarca bıçaklanan kadın dehşet anlarını anlattı




