Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde kontrolden çıkan otomobil önce refüje sonra ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde 3 kişi yaralanarak hastanelere sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişinin ise tedavisi devam ediyor.
Kaza, Merkezefendi ilçesi Gümüşler Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Oğuzhan Dirmilli idaresindeki 20 BE 148 plakalı otomobil seyir halindeyken, Gümüş Bulvarı’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje sonra ağaca çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde, sürücü Oğuzhan Dirmilli, yolcu konumundaki Mislina Yarangüme ve Hacer Nilay Bahar (20) aracın içinde sıkıştı. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yaralıları kurtardıktan sonra sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleleri yaptıktan sonra 3 kişiyi çevre hastanelere ambulans ile sevk etti.
Hastaneye sevk edilen ve tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Dirmilli ve Bahar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yolcu konumundaki Mislina Yarangüme’nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)
Otomobil hurdaya döndü, 2 genç hayatını kaybetti
Denizli'de sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği araç ağaca çarparak durabildi: 2 ölü, 1 yaralı...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

Yaz geldi derken, İzmir Ödemiş beyaza büründü

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Manisa'da lise öğrencisinden acı haber

Manisa'da tırla otomobil kafa kafaya çarpıştı

Aydın'da sevilen akademisyen hayatını kaybetti

Urla Enginar Festivali başladı

Burhaniye’ de kayısı bereketi yaşanıyor

Kütahya’da depremler devam ediyor