Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde oyunu Muğla'nın Bodrum ilçesinde kullanan vatandaşlar sıcak havayı fırsat bilip denize girip güneşlendi.
Turizmin gözbebeği Bodrum’da 150 bin 651 seçmen oy kullanmak için okullara ve oy kullanılacak olan mekanlara akın etti. Öğle saatlerinde oy kullanan vatandaşlar daha sonra denize girerek serinledi. Deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkaran vatandaşlar seçim heyecanını denize girerek giderdi. Özellikle halk plajları doldu taştı. Bazı vatandaşlar güneşlenmeyi tercih ederken bazı vatandaşlar ise denize girip serinledi. Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet ve Bitez sahilleri vatandaşlarla doldu taştı.(İHA)
Oyunu kullanan denize akın etti
Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde oyunu Muğla'nın Bodrum ilçesinde kullanan vatandaşlar sıcak havayı fırsat bilip denize girip güneşlendi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de miras için ailesini katletmiş!
İzmir’de otobüs ile ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Hayatın Koordinatları ve Haritacılık Sosyolojisi!
Yunanistan ve Türkiye: Karşılaştırmalı bir inceleme
İzmir'de kaybolan 85 yaşındaki adamdan 5 aydır haber yok
İzmir'de metro vagonu raydan çıktı
İzmir'de barajlar boşaldı; su kesintileri artık her gün uygulanacak
Didim'in sultanları deplasmandan galibiyet ile döndü
Manisa'da defalarca bıçaklanan kadın dehşet anlarını anlattı





