2019 yerel seçim stratejilerinin konuşulduğu ilçe danışma meclislerine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, saha çalışmalarında diğer partilere oy veren vatandaşların kendilerine ideolojik oy verdiklerini ancak sonrasında mutsuz oluyoruz diye yakındıklarını belirtti. 

 

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, ilçe danışma meclisi toplantılarına katılarak teşkilatlara seslendi. Konak, Selçuk ve Menderes’te teşkilatlarına seslenen Bölünmez Çankırı, teşkilatlara 2019 yerel seçimlerine hazır olun mesajı verdi. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Cemal Bekle ve ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu ilçe danışma meclislerinde teşkilat üyelerine seslenen Bölünmez Çankırı, “Her ilçede önümüzdeki günlerde halk günleri yapacağız. Halkımızı davet edeceğiz ve ilçelerdeki sorunları tespit edip birlikte değerlendireceğiz. Sizlerin öneri ve görüşleriniz bizlere mutlaka ulaştırılıyor. Teşkilatlarımız ile olan bağlantımızı en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar ilçelerde teşkilatlarımız ile birlikte olmak istiyoruz” dedi. 

HESAP KİTAP YAPMAYA GEREK YOK

2019 yerel seçimlerinde AK Parti’nin belediye sayısını İzmir’de teşkilatın çalışması ve milletin desteği ile ikiye hatta üçe katlayacaklarına olan inancının tam olduğunu belirten Bölünmez Çankırı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yerel seçimlerde ilçelerde hesap kitap yapmaya gerek yok. Her ilçeden partimizin bize gösterdiği adayın arkasında sonuna kadar duracağız. Bütün teşkilatlarımıza 24 Haziran seçiminde göstermiş oldukları performans için tekrar teşekkür ediyorum. Yerelde güçlü olduğumuz ilçelerde gücümüzü; ilçe başkanı, belediye başkanı ve teşkilatımızın yapmış olduğu uyumlu çalışmalarla daha da artıracağımızdan eminim.  2019’da yerel seçimlerinde her ilçede gücümüzü artırmak için teşkilatlarımız daha da canla başla çalışacaktır. Yerelde çalışmalarımız katlanarak devam edecektir.”

 

ANTALYA MODELİ İLE İZMİR’İ ALACAĞIZ

Saha çalışmalarında diğer partilere oy veren vatandaşlarla karşılaştıklarında kendilerine ‘İdeolojik oy veriyoruz sonra mutsuz oluyoruz’ gibi yakınmaların dillendirildiğini ifade eden Bölünmez Çankırı, “Her ilçede ve o ilçenin mahallelerinde mahalle başkanlarından başlamak üzere ana kademe, gençlik kolları ve kadın kollarından yönetim kurulu üyelerimiz var. İl başkanlığımızın başlatmış olduğu çalışma ile herkese bir sandığı versek ve o sandığın analizi yapılsa o mahallenin atmış olduğu oyu ve gri bölgeleri tespit edersek inanıyorum ki her ilçede gönlünü alamayacağımız hiç kimse kalmayacak. Çünkü biz hizmet yönünden özellikle kendi belediyelerimizde çok çok öndeyiz. Gerek hükümet bazında olsun gerekse belediyeler bazında olsun hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Ancak Büyükşehir’in bizlere ket vurmaya çalıştığını hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Bizim belediyelerimizin olduğu yerlerde ilçe belediyelerimizi çalıştırmak istemiyorlar. Bizler inşallah bu oyunu bozacağız. Antalya modeli ile İzmir’de AK Belediyeciliği yaşayacağız. İşte o zaman İzmir’dekiler hizmet nasıl yapıldığını inşallah göreceklerdir” diye konuştu. 

GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ

Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi şu anda hizmet noktasında her şeyi yaptıklarını belirterek sözlerini şöyle sonlandırdı: “Yapacağımız bir tek şey kaldı o da gönüllere dokunmaktır. Vatandaşımızın gözünün içine bakacağız, elini tutacağız, sırtını sıvazlayacağız. Onun dışında hizmet durmadan ilerliyor ve yapılıyor. Sizler de 16 yıldır yapılanların onuru ve gururu ile hizmet eden bir partinin mensubu olarak bunları sahada anlattığınızda başarı gelecektir.”