EGE MECLİSİ - Seri ziyaretlerine Kiraz, Beydağ ve Ödemiş İlçelerinde devam eden Sürekli, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları,  Muhtarlar ve halkla istişare toplantıları düzenleyerek ekonomiden siyasete birçok konuda önemli açıklamalarda bulunurken, kendisine iletilen talepleri dinledi.

 

“KİRAZ DEVLET HASTANESİ HAYIRLI OLSUN”

İlk ziyaret adresi Kiraz ilçesi olan Sürekli, Belediye Başkanı, Kaymakam, Mahalle Muhtarlarının da katıldığı bir istişare toplantısına katıldı. Toplantıda geniş bir konu yelpazesine yer veren Sürekli, şunları söyledi; “Kiraz’ın bizim gözümüzde önemli bir yeri var. İnşallah 2018’de Kiraz için önemli yatırımların yapıldığı bir yıl olacak. Şubatta da inşallah75 yataklı Kiraz Devlet Hastanesi’nin temelini atıyoruz Kirazımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

 

“SİZ İSTERSENİZ BİZ YAPARIZ”

Sürekli: “Değerli hemşerilerim, Kiraz’a TOKİ’yi getiriyoruz. 250+250 toplamda 500 konut geliyor. Eğer halkımız talep ederse biz yaparız. TOKİ Başkanına İzmir’e özel ilgi istediğimizi açık açık söyledik hele de Kınık ve Kiraz bizim için çok önemli, Kınık kuraları çekiliyor darısı Kiraz’ın başına olacak inşallah”. 

Kiraz’a sağlıklı yaşam merkezi kurulması için talimat verdiğini belirten Sürekli, en kısa zamanda merkezin vatandaşların hizmetine açılacağının müjdesini de verdi.

2018 yılına umutla girdiklerini söyleyen Sürekli, son çeyrekteki 11.1’lik büyümeyi işaret ederek bir dünya rekoruna imza attıklarını belirtti. 

 

“TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ”

Terörle Mücadelede, hiçbir Dünya Ülkesinin yapamadığı kadar etkin mücadele ettiklerini belirten Sürekli şöyle konuştu: “Terörle mücadelede emsali görülmemiş bir noktadayız. 4 ayrı örgütle mücadele ediyoruz. Bölücü terör örgütü ile mücadelemiz tüm hızıyla devam ediyor. İnsansız hava araçlarımız keşif yapıyorlar,artık profesyonel askerlerimiz terörle mücadele ediyor. Diğer bir örgüt üst aklın kullandığı taşeron bir örgüt olan DEAŞ, diğeri yine taşeron örgütlerden DHKP-C bunlarla da tüm mücadelemiz tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak da FETÖ, bu örgüt sinsilik ve ihanet konusunda baş sırada, çünkü40 yıl boyuncafark ettirmeden ilerlediler. 15 Temmuz günü de milletimize darbe yapabileceklerini zannettiler fakat necip milletimiz inanılmaz bir reaksiyon göstererek bu darbeye silahsız bir direnişle karşı koydu. Bu örgütü devlet kadrolarından temizliyoruz. Milletçe kararlıyız, Tüm terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız.”

Kiraz Çarşamba Pazarı’nı da halkla bir araya gelen Sürekli esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşların ve Esnafın taleplerini dinledi. Sürekli, Kiraz Belediyesi’nin yeni hizmet binasını da ziyaret etti.

 

“BEYDAĞ’A TOKİ VE YENİ HASTANEMÜJDESİ”

Sıradaki durağı Beydağ ilçesi olan Sürekli, ilçe teşkilatında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, “Durmak Yok Yola Devam” sloganının İzmir’i ve Türkiye’yi daha iyi yerlere taşıyacak formül olduğunu belirtti ve Beydağ Kaymakamı Serkan Üçüncü’yü makamında ziyaret etti. İlçenin ihtiyaçları ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Beydağ ilçesine kazandırılan TOKİ projesinin devam eden inşaatında incelemelerde bulunan Sürekli şunları söyledi: “195 konutluk TOKİ projemizin inşaatındayız. İnşaat, inşallah en kısa sürede bitecek ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Yeter ki talep gelsin, her işin bir çözümü vardır biz de bunun için buradayız. Sürekli’nin İlçedeki son durağı ise ilçeye kazandırılacak olan Yeni Devlet Hastanesinin proje sahası oldu. Son olarak proje ile ilgili konuşan Sürekli: “Beydağ’ımıza bir müjdemiz daha var o da Yeni Devlet Hastanesi. Şu anda Yeni bir Hastane yapılmasına ilişkin Bakanlıkla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu konunun takipçisi olacağız. En kısa zamanda Beydağ’ımıza yakışır bir hastanenin açılışını yapacağız inşallah” dedi. 

 

“TÜRK MİLLETİ OMUZ OMUZA VERİRSE AŞAMAYACAĞI SORUN YOK”

Ziyaretlerine Ödemiş ilçesinde devam eden Sürekli, Ödemiş ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve oda başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Sürekli, üst akılın boş durmadığını, sıranın İran Devleti’ne geldiğini ve dolaylı olarak hedefin Türkiye olduğunu söyledi. Sürekli; “Değerli kardeşlerim, Biz millet olarak omuz omuza verdikten sonra üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yok” dedi. Ödemiş’in Kültür ve turizmde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Sürekli, Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisinden övgüyle bahsederken, Ödemişin tüm potansiyellerini harekete geçirerek daha iyi bir konuma yükselmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.”