EGE MECLİSİ - AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Şubesi’nin şirketleşme süreci için kurulan komitenin başındaki isim olan Eski Kulüp Başkanı ve Eski Adalet Bakanı Hasan Denizkurdu ile bir araya gelerek süreç hakkında bilgi aldı. Sürekli, ayrıca gün içinde Bayındır’da önce parti teşkilatını ziyaret etti, ardından esnafın sorunlarını dinledi.

 

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Şubesi’nin şirketleşme sürecini yakından takip ediyor.

Sürekli, şirketleşme görüşmelerini yürütmek için kurulan komitenin başındaki isim olan Eski Kulüp Başkanı ve Eski Adalet Bakanı Hasan Denizkurdu ile bir araya geldi. 

KARŞIYAKA İÇİN İSTİŞAREYE; MÜCADELEYE DEVAM”

Sürekli, Denizkurdu’ndan şirketleşme süreciyle ilgili bilgi aldı. Denizkurdu, Sürekli’ye sürecin devam ettiği, şirketlerle yapılan görüşmelerin olumlu sürdüğünü iletti. Sürekli, bulunduğu temasla ilgili “Kulüp adına önemli bir süreç yaşıyoruz. Komite önemli isimlerden, kulübe ciddi emekleri olmuş isimlerden oluşuyor. Her zaman Karşıyakamızın menfaati için, bu sevdayı çocuklarımıza bırakmak için birlikte istişare yapmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.  

TEŞKİLATA 2019 MESAJI VERDİ

Sürekli’nin gün içinde ikinci durağı Bayındır oldu. Sürekli, AK Parti Bayındır İlçe Başkanlığı’nda teşkilatla bir araya geldi. AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen’in de hazır bulunduğu buluşmada Sürekli, 2019’da Bayındır’da belediyeyi yeniden kazanmak adına teşkilattan söz aldı. Bayındır’da teşkilatın yaptığı çalışmalar nedeniyle memnuniyetini dile getiren Sürekli teşkilata şu mesajları verdi: 

“ Hedefimiz 2019…Çok önemli seçimleri hep birlikte yaşayacağız. Önce yerel seçim var. 2019’da Bayındır’a yeniden AK Parti belediyeciliğini getirmemiz gerek. İlçeye en iyi hizmetler 2009-2014 yılları arasında AK belediyecilikle oldu. CHP bu dönem burada yan gelip yattı. Seçimlere az bir zaman kaldı. Şimdiden kapı kapı dolaşmalıyız. Mutlaka 2019’da hedefe ulaşmak zorundayız. Teşkilat çalışmalarını yoğunlaştıralım. Kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza büyük görev düşecek. Ben sizlere güveniyorum.”

ESNAFA ZİYARET

Sürekli, finalde Bayındır Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti, esnafla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Sürekli, KOSGEB kredilerinde karşılaşılan sıkıntıları dile getiren, birikmiş BAĞKUR borçları için yapılandırma yapılması yönünde taleplerini ileten esnafa her iki konunun da takipçisi olacağını ifade etti. Dağ köylerinde üretim yollarının yapılmadığı yönünde gelen şikayetlere yönelik ise Sürekli, “Bütünşehir Yasası sonrası Büyükşehir’in eksik hizmetinden kaynaklanıyor. Sadece Bayındır’ın sorunu değil. Kiraz, Tire, Ödemiş, Beydağ bir çok yerde bu sıkıntılarıişitiyoruz. Büyükşehir’i bu yatırımlara teşviketmek veyapılmasını takip etmek adına tedbirler alınacak. Bu noktada alternatif çözüm Yatırım İzleme ve Koordinasyon Kurullarının güçlendirilmesi olabilir” dedi.