Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüsamettin Çelik ile birlikte Salihli Ovası’nda bölgenin en büyük ihracat ürünü olan Sultani Çekirdeksiz üzüm bağlarında çalışan çiftçilere ve işçilere su dağıttı. Sıcak havada bağlarda üzüm kesen işçilere soğuk su ikram ederek yürekleri serinleten ekipler, Kemerdamları Mahalle muhtarı Ahmet Ayyıldız ile birlikte yemek molası veren çalışanlara simit, peynir, çay ve meyve suyu ikram edip Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın selamını iletti.
Kemerdamları Muhtarı Ahmet Ayyıldız, “Belediye personeli ile Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ediyorum” dedi. (İHA)
Salihli’de üzüm işçilerine serinleten ikram
Manisa’nın Salihli Belediyesi, aşırı sıcak havada bağlarda üzüm kesen işçilere soğuk su ikram ederek gönülleri serinletti.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de diş hekimi hastası tarafından darp edildi

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti