Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüsamettin Çelik ile birlikte Salihli Ovası’nda bölgenin en büyük ihracat ürünü olan Sultani Çekirdeksiz üzüm bağlarında çalışan çiftçilere ve işçilere su dağıttı. Sıcak havada bağlarda üzüm kesen işçilere soğuk su ikram ederek yürekleri serinleten ekipler, Kemerdamları Mahalle muhtarı Ahmet Ayyıldız ile birlikte yemek molası veren çalışanlara simit, peynir, çay ve meyve suyu ikram edip Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın selamını iletti.
Kemerdamları Muhtarı Ahmet Ayyıldız, “Belediye personeli ile Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ediyorum” dedi. (İHA)
Salihli’de üzüm işçilerine serinleten ikram
Manisa’nın Salihli Belediyesi, aşırı sıcak havada bağlarda üzüm kesen işçilere soğuk su ikram ederek gönülleri serinletti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de korkutan deprem! (03.11.2025)
İzmir'de araca silahlı saldırı
İzmir'de motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Manisa'da araç bağa devrildi can kaybı var
İzmir'de traktör devrildi, sürücüsü hayatını kaybetti
İZMAR'ın iki yeni şubesi Buca'da hizmete açıldı
İzmir’de mandalı protesto: Okul sahibinden dikkat çeken tepki
Sevilen doktordan acı haber
Yıllardır bekleyen Basmane Çukuru konser salonu oluyor
Tahtalı Barajı, tarihinin en düşük seviyesinde





