İzmir'in Seferihisar ilçesi ile Yunanistan'ın Samos Adası'na feribot seferberleri başlarken, seferlerde vatandaşlar kapıda vize kolaylığından yararlandı.
Seferihisar ilçesi ile Yunanistan'ın Samos Adası arasında feribot seferleri yoğun ilgiyle başladı. Teos Marina ve İDO iş birliği ile başlayan sezonun ilk seferinde vatandaşlar, kapıda vize uygulamasından faydalandı.
Teos Marina Müdürü Faruk Günlü, kapıda vize uygulaması nedeniyle yolcu sayısının artmasını beklediklerini söyledi. Günlü, "Sezonun ilk seferi. Pandemi döneminde seferler azalmıştı. Bu sene İDO ile iş birliği yaptık. 1 saatte Samos’a gidebiliyoruz. Heyecanlıyız. Kapıda vize konusundan dolayı yolcuların sayısı artacaktır" dedi.
İDO Operasyon Koordinatörü İsmail Demir de fiyatlar hakkında bilgi vererek, "İDO’nun 37 yıllık tecrübesi var. Artık Ege adalarındayız. Diğer adalar içinde araştırma yapıyoruz. 21 deniz otobüsümüz var. Dünyanın sayılı firmalarındanız. Kapıda vize uygulaması başladı. Ufak tefek aksaklıklar giderilecek. Seferihisar-Samos hattı 45 Euro fiyatında. Gidiş dönüş şeklinde. Kuşadası-Samos ise 52 Euro. Seferihisar’dan Samos’a 1 saatte gidiyoruz” dedi.
Sefere katılan yolcular ise yolculuk süresinin kısalmasından ve kapıda vize uygulamasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. (İHA)
Seferihisar-Samos arası seferler başladı
İzmir'den Samos Adası'na feribot seferberleri başlarken, seferlerde vatandaşlar kapıda vize kolaylığından yararlandı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti
İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Şehit pilotun İzmir'deki evinde yas
Balkanların Osmanlı’dan kopuşu ve Kürt meselesi
İzmir'de 17 yıldır kayıp kadının cesedi eski eniştesinin bahçesinde bulundu
Manisa’da 33 yaşındaki şahıs boş arazide ölü bulundu
Şehit Pilot Binbaşı İbrahim Bolat İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı
Miras işlemleri 17 yıllık cinayeti ortaya çıkardı
Manisa'da belediyenin ikramı 8 ton hamsi 1 saatte tükendi
Yaşlı adam tarla komşusunu ezerek öldürdü


