Aydın'ın Efeler ilçesinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgedeki bir caminin demir korkuluğunda asılı duran çanta vatandaşları panikletirken, gerekli önlemlerin alınmasının ardından uzman ekipler tarafından fünye ile patlatılan çantadan çok sayıda ağız maskesi çıktı.
Olay, Güzelhisar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Ahmet Şemsi Paşa Camii önünde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoğun araç ve yaya trafiğinin bulunduğu bulvar üzerinde vatandaşlar caminin demir korkuluğunda sahipsiz siyah bir çantanın asılı olduğunu fark etti. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelerek güvenlik şeridi çeken ekipler vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Özel kıyafetlerini giyerek çantaya fünye yerleştiren uzman ekip daha sonra bulvarı araç trafiğine de kapatarak çantayı kontrollü bir şekilde patlattı. Uzman ekip tarafından yapılan müdahale sonrası çantadan çok sayıda ağız maskesi çıktı. Ekipler gerekli çalışmalarının ardından bulvarı yaya ve araç trafiğine açtı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İHA) 




Şehrin merkezinde bomba alarmı yaşandı
Gerekli önlemlerin alınmasının ardından uzman ekipler tarafından fünye ile patlatılan çantadan çok sayıda ağız maskesi çıktı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu
Aydın Paşa Yaylası'nda kar keyfi
İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun
İzmir'de evlerinde ölü bulunan anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı
İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı
Eski İHD İzmir Başkanı dağlık alanda ölü bulundu
İzmir'deki feci kazada ağır yaralanan yazar yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor
Aliağa Gemi Söküm Bölgesi’nde iş kazası: 1 işçi hayatını kaybetti
Manisa'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı





