Denizli'nin Buldan ilçesinde çekirdeksiz Sultaniye üzüm bağlarında budama ve çubuk bağlama işleri sona erdi. Erken gelen baharın ardından asma dalları bu yıl daha erken yeşillendi.
Denizli'nin Buldan ilçesinde yaklaşık 60 bin hektarlık alanda 40 bin ton ürün elde edilen üzüm bağlarında, kış aylarında budama ve çubuk bağlama işleri sona erdi. Üreticiler toprak gübrelemeleri, çift sürme ve ilaçlama çalışmalarının yapıldığı çekirdeksiz Sultaniye üzüm bağlarında, erken gelen baharın ardından geçen yıl olduğu gibi bu yılda erken ürün olacağını tahmin ettiklerini dile getirdi.
Buldan ilçesinde Yenicekent, Oğuz, Doğan, Bölmekaya ve Mahmutlu mahallelerinde bulunan Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye üzüm bağlarında baharın erken gelmesiyle beraber, asma dalları uyanmaya başlayınca ortaya güzel manzaralar çıktı. (İHA)
Sultaniye üzüm bağlarına bahar erken geldi
Denizli'nin Buldan ilçesinde çekirdeksiz Sultaniye üzüm bağlarında budama ve çubuk bağlama işleri sona erdi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

Yaz geldi derken, İzmir Ödemiş beyaza büründü

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Manisa'da lise öğrencisinden acı haber

Manisa'da tırla otomobil kafa kafaya çarpıştı

Aydın'da sevilen akademisyen hayatını kaybetti

Urla Enginar Festivali başladı

Burhaniye’ de kayısı bereketi yaşanıyor

Kütahya’da depremler devam ediyor