Havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in İzmir ayağı, SOLOTÜRK ve jandarma helikopterlerinin gösteri uçuşlarıyla başladı. Özellikle gençlerin ve öğrencilerin bulunduğu festivale ilginin oldukça yoğun olduğu görüldü.
İstanbul ve Ankara'nın ardından bu yıl üçüncüsü İzmir'de düzenlenen ve Çiğli Ana Jet Üssü'nde başlayan TEKNOFEST'te sabah saatlerinden bu yana yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Özellikle geçlerin ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği festival alanına girişlerde büyük yoğunluk yaşandı.
Festival boyunca Solotürk, Türk Yıldızları, Bayraktar Akıncı, Anka, Bayraktar TB2, F-16 SOLOTÜRK, Hürkuş, S-70 (Çelik Kanatlar), BEL-429 (Üzüm Salkımı), Paramotor, Gyrocopter, T-129 Atak Helikopteri gökyüzünde heyecan veren gösteriler sunacak, paraşüt atlayışları ve öğrencilerle ilk uçuş etkinlikleri hayata geçirilecek. (İHA)
TEKNOFEST İzmir başladı
Havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in İzmir ayağı, SOLOTÜRK ve jandarma helikopterlerinin gösteri uçuşlarıyla başladı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de miras için ailesini katletmiş!
Manisa'da ameliyat yaptığı sırada kalp krizi geçiren doktor hayatını kaybetti
Hayatın Koordinatları ve Haritacılık Sosyolojisi!
İzmir'de kış destek paketi ve nakdi yardım
İzmir'de metro vagonu raydan çıktı
Didim'in sultanları deplasmandan galibiyet ile döndü
Manisa'da defalarca bıçaklanan kadın dehşet anlarını anlattı
İzmir'de barajlar boşaldı; su kesintileri artık her gün uygulanacak
İzmir'de kaybolan 85 yaşındaki adamdan 5 aydır haber yok





