İzmir'in Foça ilçesinden yasa dışı yollarla yurt dışına kaçma hazırlığında olan 6 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ve jandarma ekiplerinin ortak çalışmasıyla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, dün saat 16.00’da Foça ilçesi Mete Koyu mevkiinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine Sahil Güvenlik ve Foça İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Görevlendirilen Sahil Güvenlik Kolluk Destek Timi (Foça/Koldestim) ve Foça İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, kara üzerinde tespit edilen 6 düzensiz göçmeni yakaladı. Senegal, Filistin, Sudan ve Yemen uyruklu oldukları öğrenilen göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi. (İHA)
Yurt dışına denizden kaçacaklardı, yakalandılar
Foça'da yasa dışı yollarla yurt dışına kaçma hazırlığında olan 6 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ve jandarma ekiplerinin ortak çalışmasıyla yakalandı.
Yorumlar
Trend Haberler

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı

Manisa'daki yangın Uşak'a doğru ilerliyor

Şehit ateşi Manisa'ya düştü

İZMAR 7'nci şubesini açtı

Şehit Üsteğmen'den yürek dağlayan veda: "Beklemesinler"

Cumhuriyet darbe değil devrimdir

Manisa'da hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı