Denizli Karadenizliler Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı hamsi şenliğinde, vatandaşlara 5 ton hamsi ikram edildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Karadenizliler Derneği tarafından, (DEKAD) Denizli Adalet Parkı'nda 11. Geleneksel Hamsi Şenliği düzenledi. Etkinliğe yaklaşık 10 bin kişi katıldı. 5 ton hamsinin ikram edildiği etkinlikte, uzun hamsi kuyrukları oluştu. Davetliler, Karadenizli ustalar tarafından pişirilen hamsinin tadına baktı. Karadeniz Bölgesine özgü yöresel ürünlerin tanıtımının yapıldığı Hamsi Şenliği´nde ünlü şarkıcılar konser verdi. Alandaki bazı vatandaşlar ise Karadeniz ezgileriyle birlikte horon tepti. Ayrıca ilk kez bu yılki şenlikte hamsinin yanında kuymak ikramı da gerçekleştirildi.
5 ton hamsiyi bedava dağıttılar
Geleneksel olarak düzenlenen ve yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı hamsi şenliğinde, vatandaşlara 5 ton hamsi ikram edildi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de deniz kıyısında çocuk cesedi
İzmir'de işe gitmek için evden çıkan genç silahlı saldırıda öldü
İzmir'de iptal edilen festivalin nergisleri hastanede yüzleri güldürdü
İzmir’de motosiklet duvara çarptı: 1 ölü
Kazım Karabekir’in anılarının tahrif edilmesi meselesi
İzmir’de fırtına ve dev dalgalar tekneleri batırdı
İzmir’de sağanak ve fırtına hayatı felç etti: Sel suları araçları sürükledi
Çalıştığı markete giderken bıçaklanarak öldürüldü
İzmir'de fırtınada 9 fabrika ve 5 konut hasar gördü
Urla'da kaçak gemi sökümüne tepki büyüyor





