Trendyol 1. Lig’de mali ve sportif anlamda tarihinin en zor günlerini geçiren Altay, 26. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği’yle karşı karşıya geldi. İzmir’de oynanan maçın ilk yarısını konuk ekip 2-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Ankara temsilcisi, iki gol daha atarak müsabakayı 4-0 kazanmayı başardı. Bu sonuçla birlikte iki maçlık aradan sonra evinde kayıp yaşayan siyah-beyazlılar, taraftarının önündeki yenilmezlik serisini de sonlandırmış oldu.
Emre Tangeldi, ilk profesyonel maçına çıktı
Mali açıdan zor günler geçiren ve borçlarından dolayı transfer yasağı bulunan Altay, altyapısından yetiştirdiği oyuncuları A takıma çıkarmaya devam ediyor. Son olarak 2006 doğumlu Emre Tangeldi’yi Gençlerbirliği müsabakasının kadrosuna dahil eden Cüneyt Biçer, genç oyuncuyu karşılaşmanın 72. dakikasında oyuna dahil etti. Böylece Emre Tangeldi, profesyonel futbol kariyerindeki ilk maçına çıkmış oldu. 18 dakika oyunda kalan 18 yaşındaki ofansif orta saha, oyun görüşü ve teknik kalitesiyle taraftarlarının beğenisini kazandı. Biçer’in de Tangeldi’ye bundan sonraki haftalarda daha fazla süre vermesi bekleniyor. (İHA)
Altay, iki maç sonra evinde kaybetti
Trendyol 1. Lig ekibi Altay, ligin 26. haftasında Gençlerbirliği’ne kaybederek iki maç sonra evinde mağlubiyet yüzü gördü.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de traktör kazası: 33 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti