TFF 3. Lig 4. Grup’ta ilk 3 haftada galibiyetle tanışamayan ve 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Altay’da geçtiğimiz günlerde teknik direktör Ramazan Kurşunlu istifa etti. Bu ayrılık üzerine harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, takımın başına deneyimli çalıştırıcı Yusuf Şimşek’i getirdi. 50 yaşındaki çalıştırıcı, imzayı attıktan sonra ilk antrenmanına çıktı ve teknik ekibini de belirledi. Böylece Şimşek’in ekibinde; Yaşar Işık, Cevdet Göç, Engin Çatır ve Onur Nasuhoğulları yardımcı antrenör olarak görev yapacak. Evrensel Heper atletik performans antrenörü olurken Kıvanç Bozkurt ise kaleci antrenörü olacak.
Altay’dan TFF ziyareti
İzmir’in köklü ekiplerinden Altay Spor Kulübü Başkanı Sinan kanlı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti. Konuyla ilgili siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Başkanımız Sinan Kanlı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim tesislerinde yapılan Ziyarette yönetim kurulu üyelerimiz ve 3.Lig Kulüpler Birliği Başkanı Murat Şahin’de hazır bulundu.
Altay'ın orta ve uzun vade projelerinden bahseden Başkanımız Sinan Kanlı'ya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Altay ve Yönetim Kurulumuz için yeni dönemin hayırlı olması dileklerinde bulundu" ifadelerine yer verildi. (İHA)
Altay’da Yusuf Şimşek’in ekibi belli oldu
Teknik direktör Ramazan Kurşunlu’nun yerine Altay’ın başına geçen Yusuf Şimşek’in teknik ekibi belli oldu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de diş hekimi hastası tarafından darp edildi

İzmir'de silahlı kavga: 1 ölü, 6 yaralı

İzmir'de yük asansöründen düşen koltuk can aldı

İzmir'de feci kaza: 1 ölü, 9 yaralı

Manisa'da 2 çiftçi toprak altında kaldı

Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları

İzmir'de su kesintileri 30 Eylül'e kadar uzatıldı

Yaşlı kadın evinde ölü olarak bulundu

Karabağlar Belediyesi’nde CHP’li 9 belediye meclis üyesi istifa etti

Balıkesir Sındırgı depremi kamerada