KOÇ 
Sevgili Koçlar, Güneş ve Merkür'den aldığınız etkilerden dolayı ruhsal dünyanızda  huzur arayışında olmanız mümkün. Aralık ayı oldukça hareketli ve yoğun geçecek, kendinizden emin olduğunuz için bu tempoya ayak uydurmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Aralık'ın son 10 günü kariyerinize odaklanlanabilir beraberinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Ailenize ve evinize düşkün olduğunuz gerçek ama biraz daha zaman ayırmalısınız. Uzun yollarla ilgili sevindirici gelişmeler söz konusu. Maddi konularda kendine çok güzel fırsatlar yaratabilirsiniz. Şansın yüksek olacağı bir ay Aralık. 

BOĞA
Sevgili Boğalar, yurtdışıyla ilgili seyahatleriniz olası, Aralık ayı daha çok finansal konulara dikkat çekmekte 8 Aralık İkizler Dolunayı en çok parasal konuları gündeme getirecek bütçenizi ayarlamalısınız bazı masraflar olası. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Spritüel konular dikkatinizi çekebilir. Evli Boğalar eşleriyle uyumu yakalayabilir ve önemli kararları birlikte alabilirler. Mars'ın İkizler burcundaki retrosu siz Sakin Boğaları strese sokabilir lütfen dikkati elden bırakmayın . 

İKİZLER 
Sevgili İkizler, Mars burcunuzda retro hareketinde kazalara, yaralanmalara karşı dikkatli olun. Üstelik 8 Aralık'ta burcunuzda bir Dolunay gerçekleşiyor. Kısa bir süre önce aldığınız kararların sonuçlarını beklediğiniz bir Dolunay olacak, yine de sakin olmak avantaj sağlayacaktır. Mars retrosunda eskide kalan mevzular tekrar gündem oluşturabilir fakat çözüm odaklı olduğunuz için problem yaşamayacaksınız. Ortaklaşa yapılan  bir işten kazanç elde edebilirsiniz. Bir iş teklifi  alabilirsiniz. Aranızdan bekar olanlar yeni tanışmalar yaşayabilir, ilişkisi olanlar ise evlenebilir. Yatırım planı yapanlar bu süreci değerlendirebilir. 

YENGEÇ
Sevgili Yengeçler, işinizle ilgili önemli kararlar alıp yeni anlaşmalara, sözleşmelere imza atabilirsiniz. Aileniz ve çevrenizle iletişiminizin artacağı bir dönem bu durum sizlere iyi gelecek. Sağlık kontrollerinden geçebilirsiniz. Ay ortasına geldiğinizde ailenizle güzel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Ay sonunda finans konularında iyi gelişmeler söz konusu gelirinizdeki artışlar sevindirici olacak. Bazı Yengeçlerin hayatında ev, şehir değişikliği olabilir. 

ASLAN 
Sevgili Aslanlar, Aralık ayına yolculuklarla başlıyorsunuz. Bu seyahatler daha çok iş ya da eğitim amaçlı gibi görünüyor. Sosyal hayatınız aktif hale geliyor ve bu durumdan şikayetçi olmayacaksınız. Ancak Dolunay'dan alacağınız etkiler biraz stresli olmanıza neden olabilir arkadaşlarla aranızda anlaşmazlık ve gerilim olabilir dikkatli olmanız yararınızadır. Maddi konularda şanslı olacağınız bir ay ve iş arkadaşlarınız tarafından destek de göreceksiniz. Hukuksal bir süreciniz varsa Ocak ayını bekleyin. Çocuklarınızla zaman geçireceğiniz şanslı bir ay Aralık. 

BAŞAK 
Sevgili Başaklar, Aralık ayı en çok ilişikilerinizle ilgili gündem oluşturabilir. Yeni bir ilişki içindeydiniz daha iyi bir sürece gideceksiniz. Fakat bitmiş bir ilişki var ise geri dönüşler yaşanabilir ve bu da sizlerde kafa karışıklığı yaratır,  hatta duygu karmaşasına neden olabilir. Sağlıklı bir karar vermeniz tabii ki lehinize olur.  İşinizle ilgili bir takım sıkıntılar söz konusu önemli bir karar aşamasına doğru gidiyorsunuz. İş yerinizde yaşanan bir takım sorunlar İkizler Dolunayının etkileri stresten uzak durun ani çıkışlarda bulunmayın geçici bir süreç olduğunu unutmamalısınız. Aniden verilen bir kararla yolculuğa çıkabilirsiniz. Aralık sonuna doğru  İlişkilerinizde sevindirici bir karar alacaksınız. 

TERAZİ
Sevgili Teraziler, Aralık ayı ev değişimi, yer değişikliği etkileriyle başladı yuvanızla ilgili bir takım değişimler, yenilikler sizleri çok iyi hissettirecek ve ev dekore ederken büyük masraflar yapsanızda endişelenmeyin. Ailenizin desteğini alacaksınız. İşinizde kariyer kaçınılmaz gibi duruyor başarılı işlere imzanızı atacaksınız. Finans konularında hiç olmadığınız kadar şanslı olacaksınız. Çevreniz tarafından takdir görmek, değer görmekten mutlu olacaksınız. Bazı Terazilere yurtdışı seyahati görünüyor. Güzellik, bakım bu ay en çok üzerinde durduğunuz konuların başında gelecek kendinizi şımartmak isteyeceksiniz. 

AKREP 
Sevgili Akrepler, Aralık ayı prim vs ortaklaşa ödenen borçlar gibi konulara işaret ediyor, bu ödemelerden kurtulacağınızı söyleyebilirim. Eşinizle bir yolculuğa çıkabilirsiniz. İş konusunda ise kariyerinizde ilerlemeler olası ve gelirlerinizde ciddi artışlar söz konusu ve uzun zamandır beklediğiniz finansal rahatlığa kavuşacaksınız. Kardeş ya da yakın biriyle iş anlaşmasına gidebilirsiniz. Aralık ayı siz Akreplere şanslı etkilerle geliyor.

YAY
Sevgili Yaylar, Aralık ayın finans konularıyla başlıyor size ödenmemiş eski alacaklarınız ödenebilir. İş yaşamında çok iyi fırsatlar yakalayıp ekonomik durumunuzu düzeltebilirsiniz. Partnerinle bazı sorunları konuşarak aşabilirsiniz. Çocuğu olan Yaylar çocuklarıyla ilgili sevindirici bir gelişme yaşayabilir. Şanslı bir süreçtesiniz ancak lüks tüketimine dikkat edin sonradan pişman olacağınız alışverişlerden uzak durun. Yatırım konularında yada spekülasyon içeren işlerde temkinli olun. Bekar Yaylar yeni aşklara yelken açabilirsiniz. 

OĞLAK 
Sevgili Oğlaklar, Aralık ayı gündeminiz iş iş iş bu konularda ataklarınız olabilir, girişimci ruhunuz açığa çıkacak ve başarı kaçınılmaz olacaktır. İş yerinde arkadaşlarınızla geçmişten getirdiğiniz problemleride geride bırakacaksınız. Sağlığınıza ilgili konularda bir takım kontrol ve tetkikler yaptırabilir ve bu konuyla ilgili netleşebilirsiniz. Ailenizin her konuda desteğini alacaksınız. Değerli bir mülkü uygun fiyata alma ihtimaliniz yüksek. Stresi azaltın spor, açık havada yürüyüşler size iyi gelecektir. Aniden agresif davranışlarınız oluyor, kimseyi kırmayın sonradan üzülürsünüz. 

KOVA 
Sevgili Kovalar, Aralık ayında siz siz olun ortaklı işler yapmayın, tek başınıza plan yapıp başarılı olma potansiyeliniz yüksek. Sağlığınıza özen göstermeniz yerinde olur hassas bir süreçten geçmektesiniz. Terapi almak ve şifalanmak için iyi bir dönem Aralık. Aile ilişkilerinizde dikkatli davranmaya odaklanın bazen ani çıkışlarınız olabiliyor. Ev ya da araç değişikliği yapabilirsiniz. Ay sonunda yaptığınız işlerde gizlilik olmasın ilerleyen zamanda ortaya çıkma ihtimali var. İlişkisi olan Kovalar ilişkisini sonlandırmak isteyebilir iki kez düşünmenizi öneririm.

BALIK 
Sevgili Balıklar, Aralık ayı sosyal hayatınız hareketlenecek ve arkadaşlarınızla iletişiminiz artacak. Bu arada ailenizi ihmal etmeyin bir takım tatsızlıklar yaşanabilir denge bu ayın mottosu olsun. Sevgili Balıklar arkadaşlarınızla etkinliklere katılabilir hatta seyahatlere çıkabilirsiniz. Ancak harcamalarınızada dikkat edin çok açılmayın yeni yılda bütçe yapmak zorunda kalmayın. Bir o kadar da şanslısınız ekstra kazançlar elde edebilirsiniz. Bekar Balıklar aşkta şanslı olacaksınız. Ev değişikliği gündeme gelebilir ama siz bu duruma sıcak bakmayacaksınız.