İzmir'in Menderes ilçesinde orman yangınına müdahale ederken, Tahtalı Barajı'na düşen helikopter içindeki 3 mürettebattan haber alınamayan son kişi olan Türk vatandaşı Mehmet Akif Tutuk'un cansız bedeni çıkartıldı.
Geçtiğimiz cumartesi günü Menderes ilçesi Keler Mahallesi'ndeki orman yangınına müdahale ederken, su aldığı esnada Tahtalı Barajı'na düşen helikopterde mürettebattan 4 kişi kaybolmuştu. Olayın ardından Kırgızistan uyruklu İsabekov Erkinbek, kendi imkanları ile kıyıya çıktı ve yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Dün gerçekleştirilen çalışmalarda da, mürettebattan İanshanlo Lamzar ve Oleg Agaev'in cansız bedenleri enkazdan çıkartıldı.
Son cansız bedene ulaşıldı
İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, helikopter mürettebatın dan aranan son kişi olan Türk vatandaşı Mehmet Akif Tutuk'un cansız bedeninin enkazdan çıkartıldığı öğrenildi. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: "Menderes ilçesi Keler Mahallesi’nde Tahtalı Barajı’na düşen yangın söndürme helikopterinde görevli personeli arama kurtarma çalışmalarında 19.09.2023 günü 06.50 itibarıyla son kişi olan Türk mürettebatın cansız bedenine de ulaşılmış, böylece baraj gölündeki 3 mürettebatın tamamının cesedine ulaşılmıştır. Arama çalışmaları sonlandırılmıştır. Cenaze, otopsi işlemleri için Menderes Devlet Hastanesine sevk edilmiştir." (İHA)
Barajdaki son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı
Tahtalı Barajı'na düşen helikopter içindeki 3 mürettebattan haber alınamayan son kişi olan Türk vatandaşı Mehmet Akif Tutuk'un cansız bedeni çıkartıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmirliler, İZMAR Marketleri çok sevdi

İzmir’de doktor evinde ölü bulundu

İZBAN'da 90 dakika ile Halk Taşıt uygulaması kalktı

Manisa’da 16 yaşındaki kız çocuğu evde bıçaklanmış halde bulundu

İzmir'de toplu ulaşıma 5 TL zam geldi 30 TL oldu

Otomobilin çarptığı 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Buca Metrosu'nda Üçyol ile Şirinyer buluştu

Manisa'da kavun hasadı gerçekleşti

İzmir'de İZBAN seferleri bir günlük durdu

İzmir Kaygılı, Öfkeli ve Mutsuz