Balıkesir’de, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 4 gün boyunca Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği birbirinden güzel etkililiklerle şölen havasında yaşanacak. Balıkesir Dijital Gençlik Merkezi, Skate Park, Edremit Gençlik, Spor ve Kongre Merkezi ile Hasan Basri Çantay Gençlik Merkezi’nin açılışları gerçekleştirilerek Espor turnuvaları ve konserler düzenlenecek.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Balıkesir’de şölen havasında kutlanacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programla 4 gün boyunca dolu dolu birçok etkinlik gerçekleştirilerek gençlere unutamayacakları bir bayram yaşatılacak. Gençlerin; kültürel, sosyal, fiziksel gelişimlerini destekleyici birçok proje ve yatırımı hayata geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; etkinliğin ilk gününden son gününe kadar her gün bir açılış yapacak, Espor turnuvası gerçekleştirecek ve konser düzenleyecek. Gençlerin, Metaverse dünyası hakkında bilgi sahibi olması için düzenlenecek panelin yanı sıra ilgiyle takip edilen Youtuber’lar gençlerle söyleşilerde buluşacak.

Gençler en sevdikleri sanatçıların konserinde eğlenecek
Ayrıca gerçekleştirilen anketler sonucunda gençlerin Balıkesir’de en çok görmek istediği sanatçılar, Çamlık’ta konser verecek. İlk gün Fettah Can, ikinci gün İkiye On Kala, üçüncü gün Sefo ve dördüncü gün ise; Reynmen sahne alarak gençlere muhteşem bir atmosfer yaşatacak.
Programın ilk gününde; Fütürist Girişimci Emrah Kaya’nın katılımıyla gençlere, Metaverse dünyası hakkında oldukça verimli bir panel de gerçekleştirilecek ve yine aynı gün birçok ünlü Youtuber’ın katılımıyla söyleşi düzenlenecek. (İHA)