Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde karne töreni sonrası fenalaşan 56 yaşındaki kimya öğretmeni Mehmet Kartal, hastane yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
Merkezefendi ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi’nde görev yapan kimya öğretmeni Mehmet Kartal (56), bu gün okulda öğrencilerine ilk dönem karnelerini verdikten sonra aniden sonra rahatsızlandı. Karne töreninde yer alan meslektaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan Mehmet Kartal, korona virüs şüphesiyle Servergazi Devlet Hastanesi acil servisine müracaat etti.
Korona testi için sıra beklerken fenalaşan Mehmet Kartal’a, acil servis ekibi tarafından müdahale edildi. 30 yıllık öğretmen olan Kartal, doktorların tüm abalarına rağmen kurtarılmadı. (İHA)
Denizli'de bir öğrencilerine son kez karne verdi
Karne töreni sonrası fenalaştı...
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de ev sahibi kiracısını öldürdü
Evinden çıkan şüphelileri kovalayan genç vurularak öldürüldü
İzmir'de köpek dehşeti: 3 yaşındaki Ada'nın yüzü pençe ve ısırıkla dolu
İZSİAD Başkanı Yüksel: "Kurumların iç işleyişlerine müdahale etmeyiz"
Almanya'dan cinayet için gelmiş: Ablasını öldürdü eniştesini ağır yaraladı
Lozan’dan önce İngilizlerle gizli antlaşma yapıldı mı?
Forklift kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti
Neden Dedikodu Yaparız?
İZSİAD iftarında güçlü "İzmir Lobisi" mesajı ön plana çıktı
Eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti



