Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde karne töreni sonrası fenalaşan 56 yaşındaki kimya öğretmeni Mehmet Kartal, hastane yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
Merkezefendi ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi’nde görev yapan kimya öğretmeni Mehmet Kartal (56), bu gün okulda öğrencilerine ilk dönem karnelerini verdikten sonra aniden sonra rahatsızlandı. Karne töreninde yer alan meslektaşları tarafından ilk müdahalesi yapılan Mehmet Kartal, korona virüs şüphesiyle Servergazi Devlet Hastanesi acil servisine müracaat etti.
Korona testi için sıra beklerken fenalaşan Mehmet Kartal’a, acil servis ekibi tarafından müdahale edildi. 30 yıllık öğretmen olan Kartal, doktorların tüm abalarına rağmen kurtarılmadı. (İHA)
Denizli'de bir öğrencilerine son kez karne verdi
Karne töreni sonrası fenalaştı...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında ikinci acı haber: 1 orman işçisi hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında 81 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Menderes ve Seferihisar'dan sonra Çeşme de yanmaya başladı

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı