Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları erik ağacının çiçek açmasına neden oldu.
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde ocak ayının son günlerine gelinmesine rağmen hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi doğada yalancı bahar etkisine neden oldu. Geçtiğimiz günlerde ayçiçeği açan Sarıgöl'ün Emcelli Mahallesinde şimdi de üzüm bağı içindeki siyah erik ağacı çiçek açtı.
Üzüm bağındaki erik ağacının çiçek açtığını gören üzüm üreticisi Hüseyin Karcı, "Bugün 25 Ocak ve üzüm bağımdaki erik ağacım çiçek açmış durumda. Bunun çiçek açması bizim için hiç de iç açıcı değil. Önümüzde çok zor günler bekliyor. Çiftçimize Allah sabır versin. Nisan ayında açması gereken erik ağacı açtı bu bizler için çok büyük tehlikedir. Allah çiftçimizin yardımcısı olsun" dedi. (İHA)
Manisa'da erik ağacı çiçek açtı
İşte haberin ayrıntıları...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Manisa'da feci kaza: Baba ve 3 çocuğu hayatını kaybetti

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir Menderes'te orman yangını