İzmir'in Kiraz ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Tarım ve Sanayi Fuarı, törenle açıldı.

Cem Yazan pazar yerinde düzenlenen fuarın açılışına Kaymakam Onur Titiz, Belediye Başkanı Saliha Özçınar, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Musa Özdemir, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve üreticiler katıldı.

Açılışta konuşan Kaymakam Onur Titiz, tarım ve gıdanın gün geçtikçe öneminin anlaşıldığını belirterek, "Çiftçimizi ve esnafımızı teknoloji ile buluşturmanın üretim ve kalite açısından çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda bugün ilki düzenlenecek fuarı çok önemsiyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Özçınar da yöredeki ilk fuarı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladıkları günde açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Fuarın ilçenin ekonomik ve kültürel gelişimine önemli katkı sunacağını kaydeden Özçınar, "Fuar için uğraşan, gecesini gündüzüne tüm esnaflarımıza, çiftçilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Mutlaka eksiklerimiz olacak. Bir dahaki sene ne yapmamız gerekir onu sizlere soracağız. Ve çok güzel eğleneceğiz. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramımız, Rabbim her zaman zaferler nasip etsin. Türk milletine yokluk göstermesin, ayağına taş değirmesin." dedi. (İHA)