Göztepe, ara transfer döneminde Club Athletico Paranaense’den kiraladığı Romulo Cardoso’nun satın alma opsiyonunu kullanarak 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Kısa bir süre önce 29 yaşındaki sol bek Djalma Silva'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, şimdi de golcü oyuncu Romulo Cardoso için harekete geçti. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, ara transfer döneminde Club Athletico Paranaense’den satın alma opsiyonuyla kadroya katılan Brezilyalı oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Öte yandan Romulo ile Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor başta olmak üzere birçok kulübün de ilgilendiği iddia ediliyordu.
8 gollük katkı verdi
Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde takıma katılan 2002 doğumlu forvet oyuncusu Romulo Cardoso, sarı-kırmızılı formayla ligde 13 maça çıkarken 5 gol, 3 asistlik katkı verdi. Brezilyalı oyuncu, Bandırmaspor (1), Boluspor (2) ve Erzurumspor FK (2) maçlarında rakip fileleri havalandırmayı başardı. Genç oyuncu, Bandırmaspor, Adanaspor ve Giresunspor müsabakalarında ise birer asist yaptı.
Göztepe, Romulo Cardoso ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Göztepe, Club Athletico Paranaense’den kiraladığı Romulo Cardoso’nun satın alma opsiyonunu kullanarak 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'de kontrolden çıkan tır yan yola uçtu: 2 araç ezildi

İzmir'de pikap ile elektrikli bisikletin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü

İzmir’de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Manisa'da kocası tarafından tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetti

İzmir’deki elektrik faciası davasında 30 sanığa hapis cezası

1 ay önce evlendiği eşini öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti

Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor

İzmir'de 50 yıl sonra aynı sıralara tekrar oturdular

Geçmişe Duyulan Özlem