Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, ilk 3 hafta itibariyle 3 puan toplayarak yoluna devam ediyor. Bu süreçte ilk maçında Antalyaspor’la deplasmanda 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılılar, ikinci maçında ise Fenerbahçe ile İzmir’de 2-2 berabere kaldı. Göz-Göz, ligin üçüncü haftasında ise Alanyaspor’a konuk oldu ve rakibiyle karşılıklı birer gol atarak sahadan ayrıldı. Henüz galibiyetle tanışamayan sarı-kırmızılılar, bu maçlarda rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 3 gol gördü. İzmir ekibinde bu gollerin sadece birisini forvet oyuncusu olan Romulo atarken, diğer iki golü ise savunmadan öne çıkan isimler olan Koray Günter ve Heliton kaydetti. Böylece Göztepe’de şimdiye kadar atılan gollerin ikisini defans oyuncuları atmış oldu.
Öte yandan Göztepe’nin bir diğer yeni transferi Juan, 2 maçta toplam 67 dakika süre alırken bu süreçte gol atamasa da 1 asist yapmayı başardı.
Yalçın Kayan’ın durumu henüz netleşmedi
Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında oynanan Fenerbahçe maçında oyuna giremediği için sinirlenen ve takım arkadaşlarını beklemeyip soyunma odasına gittiği iddia edilen Yalçın Kayan, daha sonra ise teknik direktör Stanimir Stoilov’la tartıştığı ifade edildi. Geçtiğimiz günlerde oynanan Alanyaspor maçında kadroya alınmayan 25 yaşındaki orta sahanın takımdan ayrılabileceği öğrenildi. Göztepe yönetiminin ise öncelikle Stoilov ile bir görüşme gerçekleştireceği ve Bulgar çalıştırıcının vereceği karara göre Yalçın'ın takımdaki geleceğinin belli olacağı kaydedildi.
Öte yandan Yalçın Kayan için RAMS Başakşehir’in Göztepe ile temas kurduğu iddia edildi. (İHA)
Göztepe’nin savunmacıları skoru destekliyor
Göztepe, ilk 3 hafta itibariyle 3 gol atarken bu gollerin ikisi savunma oyuncularından geldi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

İzmir'de minik Nazlı havuza düşüp hayatını kaybetti

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı

Solunum cihazına bağlı hayatı, alevler arasında sona erdi