Göztepe, puan tablosunda önünde bulunan Beşiktaş, Gaziantep FK ve Samsunspor’un puan kayıpları yaşamasının ardından haftayı en az hasarla atlattı.
Trendyol Süper Lig’in ilk 8 haftasında yenilgi yüzü görmeyen ve 4 galibiyet ile 4 beraberlik elde eden Göztepe, zirvenin en güçlü takipçilerinden biri haline gelmişti. Ancak sarı-kırmızılıların çıkışı, 9. haftada deplasmanda oynanan Alanyaspor maçıyla birlikte durdu. Stanimir Stoilov’un öğrencileri, zorlu mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrılarak sezonun ilk yenilgisini aldı.
Bu sonuçtan sonra moral bulmak isteyen Göztepe, 10. haftada yine deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a da 3-1 mağlup oldu. Üst üste iki yenilgiyle sarsılan İzmir temsilcisi, puan tablosunda 7. sıraya geriledi ve Avrupa hedefinden uzaklaştı.
Ancak sarı-kırmızılı camiayı sevindiren gelişme, rakiplerinin de bu haftayı puan kayıplarıyla kapatması oldu. Göztepe’nin önünde yer alan Beşiktaş ve Samsunspor haftayı birer puanla tamamlarken, Gaziantep FK ise sahadan puansız ayrıldı. Böylece Göztepe, son iki haftada puan alamamasına rağmen Avrupa hattıyla arasındaki farkı sadece 1 puanda tutmayı başardı.
Hedef Gençlerbirliği maçıyla çıkışa geçmek
Trendyol Süper Lig’de son 2 maçta 2 mağlubiyet alan Göztepe, 1 Kasım Cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçıyla birlikte hem galibiyet hasretini dindirmek hem de çıkışa geçmek istiyor. Sarı-kırmızılılar bu sezon itibarıyla iç sahada oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 beraberlik almayı başardı. (İHA)
Göztepe’yi rakipleri sevindirdi
Üst üste iki yenilgiyle sarsılan İzmir temsilcisi, puan tablosunda 7. sıraya geriledi ve Avrupa hedefinden uzaklaştı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de İkinci El Pazarı'ndan herkes istediğini bulabiliyor
İzmir'de anne ve babasını öldürüp hayatını son verdi
İzmir ve Manisa ve Balıkesir'de korkutan deprem
İzmir’de parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı
İzmir'de sağanak yağış yolları göle çevirdi
Foça'da kızıyla telefonda görüşürken sel sularına kapıldı
Tiyatronun sembol isimlerinden Melek Tartan vefat etti
İzmir'de korkutan patlama bina yıkıldı
İzmir'deki yangında 91 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi
Foça'da Kaptanoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı




