EGE MECLİSİ - Bir restoranda gerçekleşen törende konuşan ÇYDD Ödemiş Şube Başkanı Ömer Akşahan, ÇYDD Ödemiş Şubesi’nin sekiz yıllık bir şube olmasına karşın hizmete girdiği günden bugüne yaptığı farklı etkinliklerle Ödemişlilerin büyük beğenisini kazandığını ifade ederek, “Her zaman olduğu gibi bugün de kuruluşundan bu yana gerek üye gerek yönetim kademelerinde ve gönüllü olarak topluma hizmet etmeyi yaşam ilkesi kabul eden tüm çağdaş yaşamlılara minnet ve şükran borçluyuz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, 28. yılında tüm ülke çapında 100 civarındaki şubesiyle dimdik ayakta ve hizmetlerine her geçen gün yenilerini eklemektedir” dedi. 

 

Öğrencilere eğitim bursu 

Akşahan, Ödemişli çağdaş yaşamlılar olarak topluma katkı vermeye devam ettiklerini belirterek, “Derneğimiz, bir şey yapmıyor görünmekle birlikte çok sayıda öğrenciye eğitim bursu vermektedir. Bu burslar sizlerin yaptığı katkılar çerçevesinde belirlenmektedir. İşte bugün de derneğimize katkı sunan saygıdeğer konuklarımıza, derneğimize ve topluma yaptıkları değerli katkılar nedeniyle birer şükran plaketi veriyoruz. Günümüzde hızla yitirilmekte olan değerler arasındaki vefa duygusunu canlı tutabilmek adına bu ödülü koyduk. Böylece yaşayan değerlerimizi yakından tanıyor hem bugünden sonra yapacakları hizmetler için sinerji yaratmayı amaçlıyoruz. Bir başka hedefimiz de gençlere iyi örnekler ortaya koyabilmektir” şeklinde konuştu. 

Akşahan ÇYDD Ödemiş şubesinin 200’e yaklaşan aktif üyesi olduğunu, şube kaynaklarıyla orta, lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan 50 civarında öğrenciye burs verildiğini belirterek, genel merkezin de verdiği burs ile bu sayının 70’lere ulaştığını söyledi. 

Akşahan’ın konuşmasının ardından yaklaşık 20 üyeye belge ve ödül takdim edildi. (Onur Şahan/İHA)