İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Manisa geçişinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Heyelan sebebiyle ulaşım tek yönden kontrollü şekilde sağlanıyor.
Heyelan İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Saruhanlı ile Turgutlu ilçeleri arasında kalan kesiminde meydana geldi. Bölgede etkili olan yağışların ardından yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda otoyol jandarma, asayiş ve Karayolları ekibi sevk edildi.
Toprak kayması sonucu otoyolun 3 şeridi tamamen kullanılamaz hale gelirken, jandarma ekipleri güvenlik gerekçesiyle heyelan olan bölgeyi trafiğe kapatırken ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
Yolun tamamen temizlenmesi ve güvenliğin tam sağlanması için bölgedeki çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor. (İHA)


İzmir - İstanbul otoyolunda korkutan heyelan
Heyelan sebebiyle ulaşım tek yönden kontrollü şekilde sağlanıyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de nikah kıyacaklardı, hayatlarının şokunu yaşadılar
İzmir'de parkta oynayan 2 yaşındaki çocuğa bıçaklı saldırı
Kalp krizinden ölen oğlunun ardından 2 saat sonra hayatını kaybetti
İzmir'de sahilde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
Sahipsiz Kalan Evler Neden Ölür?
Manisa'da boşanma aşamasındaki eş dehşeti: 4 kişiyi katletti
İzmir'de belediye 19 Bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi yapıyor
İzmir'de, ulaşımda yeni tarifeler yürürlüğe girdi
İzmir'de tekerlekli sandalyesiyle denize düşen kişi kurtarılamadı
Manisa'da Gediz taşkını yerleşim alanlarına ulaştı



