İzmir’in Çeşme ilçesinde denizde balık tuttuğu esnada oltası takılan ve oltayı kurtarmak için suya giren adam, boğularak hayatını kaybetti.
Olay, ilçeye bağlı Şehit Mehmet Mahallesi Pırlanta Plajı bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Coşkun Z. (59) isimli vatandaş balık tutmak için denize gitti. Oltanın denizde takılı kalması sonucu Coşkun Z., oltayı kurtarmak için suya girdi. Denizde boğulma tehlikesi yaşayan adamı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Çeşme Sahil Güvenlik ekipleri geldi. Sudan çıkarılan Coşkun Z.’ye ilk müdahale ekipler tarafından yapıldı. Ancak talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Coşkun Z.’nin cenazesi otopsi için Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (İHA)
İzmir'de oltasını kurtarmak için denize girdi, boğuldu
İzmir’de denizde balık tuttuğu esnada oltası takılan ve oltayı kurtarmak için suya giren adam, boğularak hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

İzmir'de diş hekimi hastası tarafından darp edildi

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti