İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısında, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması önergesi, değerlendirilmek üzere Plan ve Bütçe komisyonu ile Esnaf Komisyonuna sevk edildi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, 1 Haziran’dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abonelere 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması önergesi sunuldu. Önerge değerlendirilmek üzere Plan ve Bütçe komisyonu ile Esnaf Komisyonuna sevk edildi. Komisyondan gelecek karara göre suda indirime gidilip gidilmemesi kararlaştırılacak. (İHA)
İzmir’de suya yüzde 25 indirim önergesi komisyona gönderildi
İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlığında düzenlendi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de börek tezgahlarında fare cirit attı
İzmir'de metrelerce yükseğe savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Bıçaklanan Manisalı genç hayata tutunamadı
İzmir’de otobüs ile ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
İzmir'de kamp sandalyeli, battaniyeli indirim nöbeti
İzmir, sokaklarında domuz sürüleri sıradan hale geldi
Gülşah Durbay hayatını kaybetti
Şampiyon motosikletçi Özgür Çapacı, trafik kazasında hayatını kaybetti
Manisa’da ev yangını: 6 kedi telef oldu
Gülşah Durbay ve Manisa’nın Siyasi Hikayesi


