İzmir'in kuzey ilçeleri Aliağa, Foça, Dikili ve Bergama'da bu sabah etkili olan kuvvetli sağanak yağış sebebiyle yollar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.
Meteoroloji İzmir Bölge Müdürlüğü'nün dün yaptığı yağış uyarısı üzerine bu sabah beklenen yağmur geldi. Saat 09.00 itibariyle Aliağa, Foça, Dikili ve Bergama'da gök gürültülü sağanak yağış başladı. Dikili'de kurulan pazar yerinde yağış sebebiyle esnaf zor anlar yaşarken, kendi imkanları ile tezgahlarını korumaya çalıştı. Yağışların etkili olduğu ilçelerde bazı bölgelerde yollar göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı.
Meteorolojik uyarıda, önümüzdeki 2 saat boyunca sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olmasının beklendiği ifade ediliyor. (İHA)
İzmir'in kuzey ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış
Meteoroloji İzmir Bölge Müdürlüğü'nün dün yaptığı yağış uyarısı üzerine bu sabah beklenen yağmur geldi.
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa'da silahlı saldırıya uğrayan mahalle muhtarı hayatını kaybetti
Tarlasını sürerken traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Manisa’da kamyon ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
En Çok İhtiyaç Duyduğumuz Kelimeler
İZSİAD Türk Sanat Müziği Kadın Korosu'ndan vefa konseri
Kula’da bir kişi evinde ölü bulundu
Asansör boşluğunda sıkışan genç hayatını kaybetti
Muğla'da genç motosikletli kazada hayatını kaybetti
İzmir'de Mayıs'ta kar manzarası
İzmir'de yuva kuranlara ücretsiz gelinlik ve damatlık





