KOÇ 
Sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Kasım ayı çok hareketli geçecek gibi görünüyor. 8 Kasım'daki Boğa burcu Ay tutulmasından nasibinizi alacaksınız. Finansal konularda çok dikkatli olmalısınız. En ufak bir hata sonradan üzülmenize neden olabilir, size gelen iş tekliflerini incelemeden sıcak bakmayın. Neptün ve Jüpiter'den aldığınız etkiler güvensiz hissetmenize sebeb olurken stres de yaratıyor. Çevrenizin desteğini aldığınızda çok daha güzel işler başarabilirsiniz. Alış veriş yaparken aşırıya kaçmayın ve arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirmelisiniz. 

BOĞA 
Sevgili Boğalar ve yükselen Boğalar bu ay en önemli gündeminiz aşk yaşamınız ikili ilişkilerinizde daha ilgili, anlayışlı olmaya özen gösterin partnerinize empati kurmak ilişkinize renk getirecek aksi takdirde gerilim ve tartışmalara açık  konuma gelebilirsiniz. Birlikteliği olmayan Boğalar geçmişte kalan ilişkilerinde geri dönüşler olası. Nostalji yapabilirsiniz eski hatıralar canlanabilir. Sanata yönelik kurslara başlamak ve yeni konular öğrenmek size iyi gelecektir. Ortaklaşa yapılan işlerde dikkati elden bırakmayın.

İKİZLER 
Sevgili İkizler ve yükselen İkizler. 8 Kasım Boğa burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Yaşadığınız olayları bu süreçte akışına bırakmanız ısrarcı olmamanız yararınıza olacaktır . Sizi üzen ve strese sokan konulardan, kişilerden uzak durmalısınız çünkü ruh ve beden sağlığınız için gerekli.  Kasım ayında kendinize özen gösterin sevdiğiniz şeylerle ilgilenin kısaca kendinizi şımartın. Çevrenizde popüleriteniz artacak sosyalleşmekten keyif alacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlak iç huzurunuzu sağlayacak. Ara ara karamsar duygulara kapılsanızda doğada yapacağınız yürüyüşler, meditasyon, dua ile motivasyonunuzu geri kazanacaksınız . 

YENGEÇ 
Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler. Kasım ayı sizin için enteresan bir ay olacak. Merkür ve Venüs'ün konumu sizlere aşk esintisini getirecek dahası aşka sahip olanlar çok mutlu olurken yalnız olan Yengeçler gerçek aşkı bulabilir. Ruhunuzu çok özgür hissedeceğiniz günlerden geçeceksiniz. Dost ve arkadaşlarınızla bir araya gelmek sizlere çok keyif verecek, üstelik bu ay rüyalarınız çok aktif olacak ve sezgileriniz  artabilir. Yaşamınızda yeniliklere yer verebilirsiniz güzel gelişmelerin olacağı bir ay sizleri bekliyor. 

ASLAN 
Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslanlar. 8 Kasım Boğa burcundaki Ay tutulması kariyer evinizi tetikliyecek. Sadece fikirlerinizi empoze ederken ısrarcı olmayın geri tepebilir. Güneş gibi net olduğunuz için verdiğiniz sözleri mutlaka yerine getireceğiniz bir ay Kasım. Ailenizde bir takım sorunları çözmek zorunda kalabilir ve buda biraz enerjinizi aşağı çekebilir. İşinizde daha sakin ve daha otoriter olmanız gerekecek. Bu ay hedeflerinizi ulaşacağınız kesin gibi. 

BAŞAK 
Sevgili Başaklar ve yükselen Başaklar. Boğa burcunda gerçekleşen Ay tutulması uzun yollar, yurtdışı iş ve eğitim bağlantılarını gündeme getirebilir. Bu tür konularda istediğiniz sonuçlarıda elde edeceksiniz. Yalnız bu aralar eski konularla ilgili kafanızı yorabilirsiniz çok takmayın . Güçlü bir değişim sürecinde olabilirsiniz. Yaşamınıza sporu eklemek size daha iyi hissettirecek ve iştahınızı da dengeleyin. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve onları himaye etmek motivasyonunuzu arttıracak. 

TERAZİ
Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler. Kasım ayında gerçekleşen Boğa Ay tutulması hayatınızda önemli konulara dikkat çekecek beklediğinizin aksine gelişen olaylar sizi üzebilir, bir takım engeller ve pürüzlerden kaynaklanan mutsuzluğunuz olsa da kısa bir sürede normal hayatınıza devam edebilirsiniz. Ayın ilk yarısı finansal konularda sevindirici gelişmeler olası ortak işlerden güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Bu ayın son on günü  muhteşem bir aşka yelken açabilirsiniz Sevgili Teraziler. Aradığınız gibi bir partnerle tanışmanız yüksek ihtimal. Çok şanslı bir ay.

AKREP
Sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Merkür ve Güneşi evinizde ağırlamaktasınız. Karşıt burcunuz Boğa da 8 Kasımda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Aşk ilişkilerinizde dikkatli davranmaya özen gösterin bir takım karışıklıklar ve sizden kaynaklanan kıskançlıklar olası, içsel huzursuzluğunuzu kontrol altına almalısınız. Ayrılık ya da bir ilişkiyi sonlandırmak siz duygusal Akrepleri üzebilir. Önlemci yaklaşmak her zaman iyidir ve aniden gerilim içine girip kalp kırma potansiyelinizde var. Finansal konularda tedbirli olun risk almayın. Sağlığınıza gelince oldukça sağlıklısınız ama kilo almaya meyillisiniz. 

YAY 
Sevgili Yay ve yükselen Yaylar. 8 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşen Ay tutulması sizin iş yaşamınıza dikkat çekiyor. İşinizi zevkle yapacaksınız, yarım kalan işlerinizi bitirmenin keyfine varacaksınız doğal olarak da rahatlamış hissedeceksiniz. Kasım ayı içinde fiziğinizle ya da dış görünüşünüzle ilgili karar alıp spora, yürüyüşe yada yogaya başlayabilirsiniz. Aşk konusunda şanslısınız fakat ikilemleriniz olabilir. İşte bu yüzden kalbinizin sesini dinleyin kalp yanılmaz. Sağlığınız fena sayılmaz ama biraz halsizlik, enerji düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Vitamin vs gibi takviyeler alabilirsiniz . 

OĞLAK 
Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar. Sizin gibi toprak burcu olan Boğa da 8 Kasım Ay tutulması gerçekleşiyor.  Havada aşk kokusu var aşkla ilgili duygularınızda artış olabilir, güzel tesadüfler, tanışmalar sosyal ortamlar sizleri cezbedecek. Başarılı işler ve iş anlaşmaları siz çalışkan Oğlaklar büyük moral olacak, bu ay idallerinizin bir çoğunu gerçekleştireceğiniz günlerden geçiyorsunuz. Aileniz ve sevdiklerinizin desteğini de alıyorsunuz. Yalnızca sağlık konusunda biraz hassasınız beslenmenize ve sağlığınıza özen gösterin. Yaptığınız işlerde prestij sahibi olmanız yüksek ihtimal. 

KOVA 
Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar. 8 Kasımdaki Ay tutulması ailevi konularınızı tetikliyor. Aile içindeki bazı mevzuların açığa çıkması tepkisel davranmanıza ve mutsuz olmanıza yol açabilir . Sakin ve serin kanlı olup bu süreci atlatmaya bakın. Geçmişte kalan konulara takılmayın sağlığınıza önem verin. İş yaşamınızda kariyer odaklısınız, elbette güzel ama fazla hırs iyi değildir bunu da dengeye oturtursanız zaman içerisinde daha başarılı olduğunuzu görürsünüz . Güçlü ve sabırlı olmanız avantaj sağlıyor, fakat madde boyutundan biraz da mânâ boyutuna ağırlık verseniz huzuru ve mutluluğu da yakalayacaksınız . Bu ay en fazla dikkat edeceğiniz kelime DENGE yinede güzel bir ay olucak .

BALIK 
Sevgili Balık ve yükselen Balıklar. 8 Kasımda gerçekleşen Boğa Ay tutulması sosyal ilişkilerinizde etkili olacak. Çok çalışıp her konuda başarılı olma potansiyeliniz yüksek yorucu ve tempolu bir dönemde olsa sonuçlarından memnun olacaksınız.  İlahi bir koruma altında hissedebilirsiniz ve hakikaten emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Bu ay aşk konularında kendinizi sorgulama sürecine tabi tutabilirsiniz çok derinleşmediğiniz sürece problem yok iki taraflı ilişkiyi gözden geçirmeniz empati yeteneğinizi de arttıracak. Zihninizi yormadan güzel bir ay geçirmeye çalışın. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin . 

Işıltınızla kalın Sevgili Okurlar. BERRİN CEYLA KARACA...