Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir kafeteryada sandalye tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Şehit Bekçi Hasan Çırak Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Akçakmak Yolu Üzerinde bulunan bir kafeteryada sandalye tartışması yüzünden başlayan kavgada henüz ismi öğrenilemeyen şahıs ya da şahıslar Şehit Bekçi Hasan Çırak Sokak’ta T.A. ve M.V.'yi tabanca ile bacaklarından vurarak yaraladı.
Arkadaşları tarafından bölgede bulunan 112 Acil Sağlık İstasyonuna taşınan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ekipleri şüpheli yada şüphelileri yakalama çalışması başlattı.(İHA)
Manisa'da kafede "sandalye" kavgası kanlı bitti
Manisa'da bir kafeteryada sandalye tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü