Manisa’da trafik ekiplerinin korsan taşımacılık ve işçi servislerine yönelik yaptığı özel denetimde 580 aracın kontrol edildiği öğrenildi. Denetimlerde kurallara uymayan 22 araç ve sürücüsüne toplam 312 bin 909 TL ceza kesildiği, 5 aracın da trafikten men edildiği bildirildi.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile ilçe trafik birimleri tarafından korsan taşımacılık ve işçi servislerine yönelik özel denetim gerçekleştirildi.
İl genelinde 6 Mart tarihinde 28 ekip ve 58 personelin katılımıyla yapılan denetimlerde 580 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Denetimler sonucunda kusurlu görülen 22 araç ve sürücüsüne çeşitli maddelerden işlem uygulandı. Denetimlerde 2 sürücüye korsan taşımacılıktan, 6 sürücüye Karayolları Taşıma Kanunu’nun 26. maddesinden, 6 sürücüye muayenesiz araç kullanmaktan ve 8 sürücüye de diğer trafik ihlallerinden cezai işlem uygulandığı açıklandı.
Uygulamalar kapsamında araç ve sürücülerine toplam 312 bin 909 TL idari para cezası kesilirken, kurallara uymadığı tespit edilen 5 aracın da trafikten men edildiği bildirildi.
Manisa’da korsan taşımacılığa sıkı denetim
Denetimlerde kurallara uymayan 22 araç ve sürücüsüne toplam 312 bin 909 TL ceza kesildiği, 5 aracın da trafikten men edildiği bildirildi.
Yorumlar
Trend Haberler
Güzelbahçe'de denize sıfır kafe ve market açılışı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Kalp krizinden ölen oğlunun ardından 2 saat sonra hayatını kaybetti
İzmir'de belediye 19 Bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi yapıyor
Manisa'da famir etmek için altına girdiği minibüsün altında kaldı
EGİAD, TÜRKONFED bünyesindeki GİAD'ları İzmir'de ağırladı
Manisa’da bir kişi evinde ölü olarak bulundu
Manisa'da yaşlı adamın acı sonu
İZSİAD'dan iş dünyasına vicdan çağrısı
Yer Sofrasından Tek Kişilik Paketlere




