Menemen FK, TFF 2. Lig Beyaz Grup 29. haftasında deplasmanda Arnavutköy Belediye ile karşı karşıya geldi. İzmir temsilcisi, zorlu mücadeleyi Kaan Kalafat ve Bedirhan Altunbaş’ın golleriyle 2-1 kazanmayı başardı. Ev sahibi ekibin tek golünü ise Tolga Şahin kaydetti.
Menemen FK, bu sonuçla birlikte play-off hattına iyice yaklaşarak, beşinci Arnavutköy Belediye ve altıncı Afyonspor’la arasındaki puan farkını 4’e indirdi.
Son 8 maçta 1 kez kaybettiler
İzmir temsilcisi, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta çıktığı 8 maçta Ankaraspor, Tarsus İdman Yurdu, Bayburt Özel İdare, 24 Erzincanspor, Isparta 32 ve Arnavutköy Belediye karşısında kazanırken, Düzcespor’la da berabere kaldı. Menemen ekibi, sadece deplasmanda İnegölspor’a kaybetti.
Böylece sarı-lacivertliler, ligde çıktığı son 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış oldu. (İHA)
Menemen FK, play-off istiyor
TFF 2. Lig Beyaz Grup 29. haftasında Arnavutköy Belediye’yi deplasmanda 2-1 mağlup eden Menemen FK, play-off hattı ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi

Yangında alevlerin arasında kalan bebek hayata tutunamadı