Muğla’nın Milas ilçesi Gürçamlar mevkiinde başlayan orman yangı ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile alevlerin önü kesildi.
Milas ilçesi Kazıklı ve Gürçamlar Mahallesi sınırında öğle saatlerinde başlayan orman yangını rüzgarın da etkisi ile hızla yayıldı. Kızılçam ormanlık alanda başlayan yangın sonrası bölgeye çok sayıda arazöz, itfaiye, helikopter ve yangın söndürme uçağı gönderildi. Ekiplerin havadan ve karadan gerçekleştirdiği yoğun müdahale sonrası bölgede bulunan tatil sitelerine alevler ulaşmadan önü kesildi.
Kısmen kontrol altına alınan yangında yerleşim birimlerine tehdidin söz konusu olmadığı açıklandı. (İHA)

Muğla Milas'ta orman yangını korkuttu
Muğla’nın Milas ilçesi Gürçamlar mevkiinde başlayan orman yangı ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile alevlerin önü kesildi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı
İzmir’de bir kadın ormanlık alanda darbedildi
Kuyumcuların 'müşteri' kavgası kamerada
Başkan Durbay gözlem amacıyla yoğun bakıma alındı
Çeşme'deki motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı
Hafriyat kamyonu, önüne aldığı otomobili 100 metre sürükledi
Didim Belediyespor’dan deplasmanda net zafer
Kentten Köye Kaçış!
Kavga değil adeta meydan muharebesi
Cumhuriyet ve Kadın Devrimi




